Forum
Komentarze użytkownika "M M M"
Komentarze użytkownika: M M M
Re: gdzie wziac kredyt na samochod??
Radzę zgłosić się do pośrednika który pomoże wybrać najdogodniejszą ofertę. Polecam Bankowy Punkt Kredytowy.
Re: W którym banku wziąć kredyt konsolidacyjny?
Mój znajomy również skorzystał z pomocy pośrednika którego następnie polecił mi (w sprawie kredytu hipotecznego, choć zajmują się tam również kredytami konsolidacyjnymi, samochodowymi itp.) i muszę przyznać, że było warto, ponieważ choć moja sytuacja wydawała się fatalna to w bardzo szybkim czasie otrzymałam do wyboru wiele ciekawych propozycji i doszło do podpisania umowy, a przy tym zaoszczędziłam czas i uniknęłam wielu stresujących sytuacji i niepotrzebnej bieganiny, a co najlepsze nie musiałam nic za to płacić. Jeżeli ktoś jest w potrzebie to polecam Bankowy Punkt Kredytowy.
Re: najlepszy doradca finansowy?
Witam, ja mogę z czystym sercem polecić (działającą niezależnie) panią Małgorzatę Kucharską z Bankowego Punktu Kredytowego. Nieraz pomogła mi i moim znajomym w wyborze i uzyskaniu najlepszych ofert. Co ją może wyróżniać to fakt, że podejmuje się nawet tych trudnych i skomplikowanych spraw na które inni tylko bezradnie "rozkładają ręce" . Dba o klientów indywidualnie podchodząc do każdej z sytuacji, jest sumienna, uczciwa, a po za tym miło się z nią współpracuje. Serdecznie polecam jej usługi.