Forum
Komentarze użytkownika "maciekkkk"
maciekkkk
/ 2012-04-13 18:10
/
Pan Forumowicz (ponad 500 wypowiedzi)
faktycznie jesteś oborowy
maciekkkk
/ 2012-04-13 18:09
/
w jaki sposób? Jestem ciekawy co by było, gdyby PiS było u władzy? Wojsko by wysłali? Czy jakiś skandal wywołali?
Re: IKE, IKZE, PPE - będzie można wypłacić przed 67. rokiem życia
maciekkkk
/ 2012-04-13 18:00
/
Jestem ciekawy ile tych "krzykaczy" co dzisiaj wyzywają na rząd, premiera i wspominają smoleńsk odkłada na swoją przyszłość, pewnie niewielu - bo im się należy od państwa. To taka ironia ;)
Re: PiS idzie w stronę narodowego socjalizmu
maciekkkk
/ 2012-04-13 17:56
/
Narodowy socjalizm, to jest łagodne określenie. Dla mnie to jest po prostu fanatyk. A to już samo w sobie jest bardzo niebezpieczne.
maciekkkk
/ 2012-04-13 17:52
/
respektowanie prawa?
przecież ta uchwała to jest podważanie roli organów tego państwa!
maciekkkk
/ 2012-04-13 17:50
/
podłe traktowanie?
ja mam wrażenie, że to obie strony identycznie postępowały
to, że prezydent Kaczyński nie żyje nie oznacza, żeby wybielać jego postać
to jest dopiero przekłamanie historii.
Re: Wrak tu-154 M przedmiotem sejmowej uchwały. Było gorąco
maciekkkk
/ 2012-04-13 17:49
/
Prawda jest taka - doszło do katastrofy lotniczej w Smoleńsku w dniu 10 kwietnia 2010 roku. I o co tyle szumu. Szukanie zdrajców. Ludzie opamiętajcie się, chyba nie wiecie co to zdrada. A uchwała, cóż to chyba targowica lepsza niż ta uchwała. Wygląda mi to na zemstę małych mściwych ludzików, którzy nigdy nic nie osiągnęli.
Re: Podniesienie wieku emerytalnego. PiS atakuje kampanię rządu
maciekkkk
/ 2012-04-11 21:16
/
No własnie co? Bo ja ciągle słyszę tylko nie, a jakieś konkretne propozycje poza ogólnikami? Nikt się emerytur nie tykał, każdy polityk obchodził się z nimi jak z jeżem jak się znaleźli co ruszyć już musieli, to wielkie larum, ale bez konkretów. To jest podstawowy problem.
Re: Podniesienie wieku emerytalnego. PiS atakuje kampanię rządu
maciekkkk
/ 2012-04-11 19:07
/
Ludzie! Opanujcie się! Przecież to jest konieczne, co ma PiS do powiedzenia poza tym, że są przeciw?!
Re: Jarosław Kaczyński: Mam poczucie, że prezydent został zamordowany
maciekkkk
/ 2012-04-09 13:06
/
To mam pytanie do Pana Prezesa - Co wskazuje na to, że był zamach?! Słucham, bo chciałbym się dowiedzieć, bo może faktycznie jest zagrożenie dla suwerenności Polski? Czy też są to brednie ludzi, którzy szukają od początku spisku?!
maciekkkk
/ 2012-04-08 00:41
/
Zbijanie majątku - żądanie od państwa kolejnych przywilejów, a to pensje dla księży uczący religii. Tylko w teorii religii bo uczą wiary rzymsko-katolickiej. Do tego wpływ na edukację, to jakieś nieporozumienie. I kształcimy ciemnotę, nad którą kościół zapanuje, jako nad swoimi owieczkami. Popatrz na megalomanię księży, spójrz jakie świątynie się buduje, po co? Na pokaz! Pokazać jaki to kościół jest wielki! A w rzeczywistości, zachowuje się jak kolejna partia polityczna, hierarchowie kościelny pozjadali swoje zmysły i w większości mają postawę, co to nie ja! Słabo się robi, nie taka jest rola kościoła. Dlatego jeśli mam wybór wyższe podatki lub zabranie kościołowi przywilejów i zniesienie nauczania religii w szkołach, to jestem za! Pieniądze z pensji nauczycieli przydadzą się na edukację seksualną i naukę tolerancji. Bo co jak co ale kościół nie uczy tolerancji, a nietolerancję propaguje. Do tego obłuda i hipokryzja jest na porządku dziennym. A stawiając przysłowiową kropkę na i. To jestem za zdjęciem krzyży w szkołach publicznych. Nie jesteśmy państwem wyznaniowym!
maciekkkk
/ 2012-04-08 00:32
/
Zamach?!? buhahahaha to była katastrofa lotnicza, a nie zamach. Jakby rozbił się jakikolwiek inny samolot, to nawet Panowie Antoś i Jaro nie kiwnęliby palcem w bucie, ale dla swoich fanatyków wysuwają choćby tak absurdalne teorie, jak zamach. Ale Antoni przecież on wszędzie widzi zamachy, zdrajców. W końcu kto rozbroił polski wywiad?! Antoś! Ręce opadają jak słyszę takie farmazony.
maciekkkk
/ 2012-04-08 00:14
/
Ironizując, błogosławiony Antoni, z Jarosławem namiestnikiem próbują udowodnić, że na lewym skrzydle siedział Tusk a na prawym Putin i to przez nich. Tak jak napisałem poniżej dla mnie to paranoja!
Re: 1 procent na partie. Palikot przekonuje do zmian
maciekkkk
/ 2012-04-07 23:22
/
teraz to Pan Janusz się zagalopował
Re: Abp Głódź: Nie żądamy przywilejów, ale normalności
maciekkkk
/ 2012-04-07 23:21
/
Najpierw okradli kraj i Polaków, a teraz żądają normalności.