Forum
Komentarze użytkownika "malina1302"
prakyuki jako uczen a godziny pracy
chodzi o siostrę,jest w 3 klasie zawodówki jako fryzjerka i ma praktyki w salonie ale szefowa co miesiąc zada od siostry 350 zł za to ze ma te praktyki i moje pytanie czy pracodawca może żondac zapłaty za praktyki? Drugie pytanie ile godzin tygodniowo musi przepracować bo jej szefowa nakazała by kazda wolna godzine przed szkoła i po szkole odbywała na praktykach bo jak nie to ja zwolni proszę o odpowiedz
bardzo dziekuje za odpowiedz
trochę namieszałam byłam na krusie od 11 lipca 2012 do 11.02i od tego dnia byłam na okresie próbnym do 10.05 od 11.05 dostałam umowę na stałe,na okresie próbnym wykorzystałam 4 dni urlopu ile należy mi się urlopu ogólny staz pracy to 3 lata
[...]
miałam ponad 2 lata przerwy w pracy przed okresem próbnym w na umowie próbnej wykorzystałam 3 dni i nic nie wiem o przeniesieniu pozostałych dni należnych urlopu kasy tez nie dostałam a mój szef twierdzi ze mam 15 dni a nie 20
[...]
### Post edytowany przez redakcje Forum MONEY.PL ###
[...]
witam mój staz pracy wynosi 3 lata niedawno podjęłam nową prace od 11.02 do 11.05 miałam okres próbny po okresie próbnym dostałam umowę na stałe ile przysługuje mi się urlopu w całości i czy na okresie próbnym należy się tez urlop płatny