Forum

Komentarze użytkownika "manek"

Komentarze użytkownika: manek

matura z matematyki operon 2012

manek / 2012-01-12 13:08
matematyka trzeba umieć, dobrze że stała się obowiązkowa!

Re: święta urlop na żądanie

manek / 2011-12-23 12:42
a czy pracownik nie ma czasem 3 lat na wykorzystanie zaległego urlopu

wotum nieufności dla Sikorskiego

manek / 2011-12-16 08:46
Dziś w sejmie rozegrają się dalsze losy ministra Sikorskiego w rządzie, posłowie będą głosować w sprawie wniosku, który złożył PiS w sprawie odwołania ministra za słynne wypowiedzi w Berlinie, które uznali za przeciwne Konstytucji. Czy Waszym zdaniem Sikorski powinien odejść? Z relacji z Sejmu wynika że tylko PiS jest za odwołaniem ministra MSZ...

najniższe ceny polis OC/AC

manek / 2011-12-08 11:03
chcę wykupić sobie polisę OC/AC, nie wiem jednak jakie towarzystwo wybrać najlepiej, które ma w swej ofercie najniższe ceny polis??

Re: ½ etatu a emerytura

manek / 2011-10-12 13:04
z tą emeryturą pomostową to trochę jest niesprawiedliwe, tym bardziej, że jeśli wprowadzą zmiany dotyczące umów na czas określony to myślę że więcej osób będzie zatrudnianych na umowę zlecenie, włącznie z tymi pracującymi w szkodliwych warunkach

Zwolnienie dyscyplinarne.

manek / 2011-10-11 11:33
jeśli tylko masz pewność, że nie zostały dopełnione inne obowiązki poza Twoimi, to koniecznie podważ takie zwolnienie, bo to zapaskudzi Twoje papiery i będziesz miał kłopoty ze znalezieniem innej pracy...

Opieka medyczna zbyt droga

manek / 2011-10-04 14:13
ten genialny pomysł to prywatna służba zdrowia...

jak napisac reklamacje?

manek / 2011-09-28 13:41
a nie możesz ich po prostu oddać na gwarancji?

jak długo czeka się na regon?

manek / 2011-09-27 12:28
nie wiem jak to jest z tym gdy firma jest zakładana przez internet, ale normalnie trzeba było czekać miesiąc...

bezplatny okres probny?

manek / 2011-09-27 12:07
nie wydaje mi się by jakiekolwiek zatrudnienie bez umowy było zgodne z prawem...

oszustwa ubezpieczeniowe

manek / 2011-09-12 08:53
zamierzam wykupić ubezpieczenie na życie, nie wiem jakie wybrać towarzystwo, jakie są wasze opinie na ich temat, bardzo mnie one interesują, czy macie doświadczenia z jakimiś oszustwami ubezpieczeniowymi? będę wdzięczny za wszelkie szczegóły, bo to na pewno ułatwi decyzję.

leasing samochodu a reklamacja

manek / 2011-08-30 10:25
czy moglibyście mi nakreślić jak w świetle prawa wygląda kwestia reklamacji leasingowanego samochodu? jeśli auto okazuje się wadliwe to leasingobiorca powinien zgłosić się z tym do leasingodawcy czy może bezpośrednio do sprzedawcy?

praca od ręki po studiach

manek / 2011-07-29 10:38
jakie studia powinny zostać przez nas wybrane abyśmy dostali pracę od ręki? czy są takie kierunki, których absolwenci są rozchwytywani przez rynek pracy zaraz po uzyskaniu dyplomu?

świadczenia dla najlepszych pracowników

manek / 2011-07-20 09:05
co jest lepszym rozwiązaniem na świadczenia dla najlepszych pracowników nagrody pozapłacowe, czy jednak pieniężna premia? z jakimi pozapłacowymi świadczeniami spotkaliście się?

jazda na rowerze pod wplywem alkoholu

manek / 2011-07-15 13:13
ja natomiast znam absurdalny przypadek jak chłopakowi odebrali prawo jazdy kategorii B i C za prowadzenie roweru pod wpływem, tyle pieniędzy w błoto! mam nadzieje że już zmienili ten przepis
do początku nowsze
1 2

Najnowsze wpisy