Forum

Komentarze użytkownika "naiwnaajentka"

Re: Praca w RUCH

naiwnaajentka / 2016-10-27 14:28
Hmm to widać jak jest zorientowana kierowniczka skoro to ona dała mi ten pomysł. Sama nie wie jakie są zasady w tej firmie. Dzięki i pozdrawiam

naiwnaajentka / 2016-10-21 10:41
Mam pytanie. Od kilku tygodni jestem była ajentka ale polecilam mojego zastępcę do kiosku. 3 miesiące minęły odkąd pracuje. Ale nadal nie otrzymałam 1000 zl. Czy ktoś orientuje się gdzie można się z kimś skontaktować w tej sprawie?

naiwnaajentka / 2016-04-28 22:00
Musisz przesunąć i dałam zapisz czy coś takiego. Grzebalam przy tym i jakoś to znalazłam, nie pamiętam jak ale teraz jest ok i i wszystko widać przejrzyscie

naiwnaajentka / 2016-04-26 22:24
A już myślałam ze u mnie popsuć albo tego nie ogarniam A widocznie to tak ma byc

naiwnaajentka / 2016-04-20 22:11
Pewnie to te papierosy które nam znikają przez noc takie cuda tylko w Ruch sa

naiwnaajentka / 2016-04-14 22:18
Mi rowniez znikaja papierosy z polek a pracownika noe mam.. czary kary az mam stracha sprawdzac bossie zalamie i po kazdej.rzexzy ze spozywki brak

naiwnaajentka / 2016-04-14 14:25
Da sie a najlepsze ze nikt nic nie podpisywal. Sami zmieniaja aneksy umow. Samowolka w bialy dzien

naiwnaajentka / 2016-04-14 12:43
Dostaliscie przelew? Nie wiem co grane bo z ruchaczami sie nie dogadam

naiwnaajentka / 2016-04-14 12:31
Nie musisz miec 80%, zaplaca ci jak bedzie nawet 60ttylko mniej...

naiwnaajentka / 2016-04-12 22:45
Tez nie otrzymałam. Zawsze było ok. Ruch w tym momencie nie wywiązuje się z umowy. Z samego rana będę pisać w komunikatorze co jest grane

naiwnaajentka / 2016-03-22 21:42
Wiadomo ze nie damy pracowac po tyle godzin i potrzrbujemy zmiennika i pytam z ciekawosci czy dajecie jakas umowe? i ile placicie? ja az tylu wolnego nie potrzebuje aby dac umowe a z drugiej strony nie moge sobie pozwolic, juz mam dosc ale jak pomysle ile musialabym zaplacic to serce mnie boli i wole isc do kiosku

naiwnaajentka / 2016-03-02 16:02
Hola hola ponoć vivus mial byc do konca marca

naiwnaajentka / 2016-02-29 08:18
nie moze tak byc ze bekniemy za te rzeczy. Czy w aptece tez farmaceutki placa za leki ktore nie przedaly.. smieszne to u nas. Z reszta jestem jeszcze chwile i wypowiedzenie idzie bo teraz to wogole nic nie zostanie bo za chwile na odchodne ja bede musiala doplacic im ze pracowalam dla nich

naiwnaajentka / 2016-02-25 22:12
Racja, nie chce wiedziec ile pieniazkow stracilam kupujac snickersy i liony, napewno duzo wiecej niz zarobilam na miernikach ze spozywki. Z dniem pierwszego mocniejszego slonca w maju badz kwietnia wszystkie czekoladowe slodycze wkladam do lodowki coca coli, bo to wiadome ze wsztstkiego zrobi sie wodna czekolada a najgorzej rozpusci sie-sklei i bialy baton a klient ci oddaje co mu sprzedales,, az wstyd i wiecej taki nie kupi

naiwnaajentka / 2016-02-25 18:57
Z dnia na dzien ciekawiej. Ruch sie zabezpiecza przed latem bo zaraz w kioskach wszystkie batony zaczna nam plywac w czekoladzie a wiedza ze po wakacjach jest tego mnostwo i straty dla nich
do początku nowsze
1 2

Najnowsze wpisy