Forum
Komentarze użytkownika "naiwnaajentka"
Hmm to widać jak jest zorientowana kierowniczka skoro to ona dała mi ten pomysł. Sama nie wie jakie są zasady w tej firmie. Dzięki i pozdrawiam
Mam pytanie. Od kilku tygodni jestem była ajentka ale polecilam mojego zastępcę do kiosku. 3 miesiące minęły odkąd pracuje. Ale nadal nie otrzymałam 1000 zl. Czy ktoś orientuje się gdzie można się z kimś skontaktować w tej sprawie?
Musisz przesunąć i dałam zapisz czy coś takiego. Grzebalam przy tym i jakoś to znalazłam, nie pamiętam jak ale teraz jest ok i i wszystko widać przejrzyscie
A już myślałam ze u mnie popsuć albo tego nie ogarniam A widocznie to tak ma byc
Pewnie to te papierosy które nam znikają przez noc takie cuda tylko w Ruch sa
Mi rowniez znikaja papierosy z polek a pracownika noe mam.. czary kary az mam stracha sprawdzac bossie zalamie i po kazdej.rzexzy ze spozywki brak
Da sie a najlepsze ze nikt nic nie podpisywal. Sami zmieniaja aneksy umow. Samowolka w bialy dzien
Dostaliscie przelew? Nie wiem co grane bo z ruchaczami sie nie dogadam
Nie musisz miec 80%, zaplaca ci jak bedzie nawet 60ttylko mniej...
Tez nie otrzymałam. Zawsze było ok. Ruch w tym momencie nie wywiązuje się z umowy. Z samego rana będę pisać w komunikatorze co jest grane
Wiadomo ze nie damy pracowac po tyle godzin i potrzrbujemy zmiennika i pytam z ciekawosci czy dajecie jakas umowe? i ile placicie? ja az tylu wolnego nie potrzebuje aby dac umowe a z drugiej strony nie moge sobie pozwolic, juz mam dosc ale jak pomysle ile musialabym zaplacic to serce mnie boli i wole isc do kiosku
Hola hola ponoć vivus mial byc do konca marca
nie moze tak byc ze bekniemy za te rzeczy. Czy w aptece tez farmaceutki placa za leki ktore nie przedaly.. smieszne to u nas. Z reszta jestem jeszcze chwile i wypowiedzenie idzie bo teraz to wogole nic nie zostanie bo za chwile na odchodne ja bede musiala doplacic im ze pracowalam dla nich
Racja, nie chce wiedziec ile pieniazkow stracilam kupujac snickersy i liony, napewno duzo wiecej niz zarobilam na miernikach ze spozywki. Z dniem pierwszego mocniejszego slonca w maju badz kwietnia wszystkie czekoladowe slodycze wkladam do lodowki coca coli, bo to wiadome ze wsztstkiego zrobi sie wodna czekolada a najgorzej rozpusci sie-sklei i bialy baton a klient ci oddaje co mu sprzedales,, az wstyd i wiecej taki nie kupi
Z dnia na dzien ciekawiej. Ruch sie zabezpiecza przed latem bo zaraz w kioskach wszystkie batony zaczna nam plywac w czekoladzie a wiedza ze po wakacjach jest tego mnostwo i straty dla nich