Forum
Komentarze użytkownika "okta"
Komentarze użytkownika: okta
wybór formy opodatkowania 2012
Do kiedy należy zgłosić wybór formy opodatkowania ? w jakiej formie dokonuje się takiego zgłoszenia do urzędu skarbowego?
bank BGŻ optima- to dobry bank?
próbowałem założyć lokatę, ale ich stronka coś się wieszała to sobie odpuściłem...
trzeba liczyć kilka tysięcy, zależy po prostu jak bardzo duże będziesz miał wymagania wobec niego, jeżeli Twój dom będzie standardowy to spodziewałbym się 2 tysięcy złotych za profesjonalny projekt
właśnie zamierzam sobie otworzyć u nich lokatę, co sądzicie?
kredyt bez umowy o prace?
na umowę o dzieło na pewno nie przyznają kredytów hipotecznych, zbyt długi okres kredytowania w stosunku do niepewności zatrudnienia
Świat o śmierci Muammara Kaddafiego
Już się tworzą teorie spiskowe, czy to na pewno był Kaddafi...
podobno duchowni biorą pod uwagę możliwość pochówku urny wraz z mszą, ale stanowiłyby one wyjątki, czyli będzie to po prostu zależało od księdza...
agent Tomek bedzie posłem
mamy kilka nazwisk w sejmie, które lepiej żeby do parlamentu nie wchodziły....ale ludzie tak oddali swe głosy.
chciałem Was zapytać czy dokonanie reklamacji wadliwego produktu elektronicznego możliwe jest tylko, gdy jest on na gwarancji?
Re: Zawieszenie działalności gospodarczej-problemy finansowe.
teraz można założyć działalność przez internet, czy w ten sam sposób można ją też zawiesić, czy w przypadku zawieszenia musimy odwiedzić jednak urzędy?
które lokaty bankowe dają najwyższe zyski?
witam,
czy moglibyście mi powiedzieć jaki rodzaj lokaty bankowej daje najwyższe zyski? nie wiem czy wybrać lokatę progresywną? z dzienną czy nocną kapitalizacją odsetek?
ile kosztuje zamiana kredytu?
w przypadku refinansowania inny bank spłaca Twoje zadłużenie w poprzednim i im krócej to zadłużenie masz tym więcej możesz za nie zapłacić, zależy od banku, ale i tak refinansowanie jest opłacalne
czy warto postawić na własny biznes?czy tez nie?
jeśli tylko masz pomysł na biznes to staraj się o dotację w UP lub z UE, jasne że jest to dobre rozwiązanie
który bank internetowy bezpieczny?
witam,
czy moglibyście mi powiedzieć, który z dostępnych na rynku banków internetowych można uznać za bezpieczny, chciałabym się wreszcie na taki zdecydować ale boję się przecieku nie dość że moich danych osobowych to i tych dotyczących prowadzenia konta, wiecie może który z nich ma najlepsze zabezpieczenia?
Adam Małysz wezmie udzial w rajdzie DAKAR
trzymam kciuki! wiadomo było że na emeryturę to on nie ma ochoty, więc niech wygrywa!