Forum

Komentarze użytkownika "pimar26"

Komentarze użytkownika: pimar26

pimar26 / 2009-02-06 10:30
hehe, dobre. To może jeszcze zacytujesz słowa Leppera i Kaczyńskiego, gdy ci zawarli koalicję? :)))))) Wszyscy to wszyscy, babcia też...
pimar26 / 2009-01-26 09:55
szkoda, że widząc to wszystko nie powiadomiłeś odpowiednich służb. Moim zdaniem zmyślasz albo mieszasz epoki tzn. za czasów komuny takie rzeczy może i miały miejsce ale teraz szanowny rozmówco raczej się to nie zdarza. Takie rzeczy są tępione. Ale mówić łatwo...
pimar26 / 2008-09-19 08:24
odczep się od tego ING. Co mnie to obchodzi. Czy ktoś Cię pytał jakie są opłaty w ING? Rozmowa jest o dwóch innych bankach. Jak chcesz sobie pogadać o ingu to załóż nowy wątek. Wiesz ile kosztują karty w gazprombanku? Na pewno tak dużo, że lepiej wziąć kartę z bzwbk. A tak na marginesie to mnie bzwbk naliczal za kartę, której mi nawet nie wydali, której nigdy nie widziałem, do której umowy nigdy nie podpisywalem. I trochę musiałem się jeszcze nadzwonić do nich i jeszcze osobiście pojechać, żeby napisać reklamację !!!!!! Żenada
pimar26 / 2006-08-22 17:10
Problem jest w tym, ze dla urzedu skarbowego wiazacy jest akt notarialny, na ktorym bedzie widniala kwota transakcji. Biorac kredyt do US wysylana jest informacja o wysokosci uzyskanego kredytu. Czy dla US istotne jest jakimi pieniedzmi bylo placone za nowe mieszkanie? Chcialem splacic tymi pieniedzmi stary kredyt, ktory zaciagnalem w 2003r. ale okazuje sie, ze tymi pieniedzmi nie moge. Dlatego myslalem, ze moglbym stary kredyt splacic nowym, a za mieszkanie zaplacic pieniedzmi uzyskanymi ze sprzedazy mieszkania. Czy moge tak uczynic?

Re: Kto zapłaci 10 procent od sprzedaży mieszkania?

pimar26 / 2006-08-22 13:52
Czy ktos moze mi powiedziec czy musze zaplacic podatek za sprzedaz mieszkania jesli wydam te pieniadze na nowe mieszkanie ale w miedzyczasie wezme rowniez kredyt na nie? Bede wplacal na konto spoldzielni pieniadze ze swojego konta a nastepnie bank bedzie wyplacal mi rownowartosc. Cos jakby refinansowanie ale jeszcze przed zakonczeniem inwestycji. Reasumujac, czy musze zaplacic podatek gdy wydam swoje pieniadze ale wezme kredyt hipoteczny na to nowe mieszkanie?

Najnowsze wpisy