Forum
Komentarze użytkownika "radomir"
Re: Polacy nie lubią kredytów
Sformułowania użyte w tekście maja chyba w jakiś sposób dyskredytować Polaków, że to niby źle, że nie bierzemy kredytów. A mnie sie wydaje, że to świadczy o naszej zaradności, że NIE MUSIMY popadać w długi, aby funkcjonować. Sam chętnie pozbyłbym sie ciążącego mi kredytu, gdybym tylko mógł...
Re: Neofaszyści kwestionują granice na Odrze i Nysie
Andrzejewski, Gielnik - rasowi Niemcy, nie ma co. Zaprzańcy jedni, w głowach im się znowu poprzewracało. Znowu Ruskie i Amerykańcy będą musieli zrobić porządek w głupiej Europie
Re: Steinbach prowokuje Powstańców Warszawskich
jaka ona brzydka, zawsze przyglądam sie jej zdjęciom przy okazji artykułów o jej głupich pomysłach i niezmiennie stwierdzam, że to nie fatalne ujęcia tylko ona po prostu naprawde jest szpetna jak noc... Żal mi tej idiotki...
Wyjeżdżajcie, wyjeżdżajcie, ja po was płakać nie będę, już widzę, że coraz łatwiej w Polsce o pracę a pracodawcy już dawno dostrzegli, że trzeba podnieść płace i robią to, wymaga to jednak (tak jak wszystko) czasu - ja obecnie czuję się naprawdę komfortowo, znam angielski i niemiecki, po rosyjsku też sie dogadam, zawsze znajdę pracę. A w Irlandii czy w Niemczech garów nie będę mył, nawet gdybym miał w Polsce głodować.
swoją droga kolego jak ktoś pali świadomie sie trując to najmądrzejszy to on nie jest, a więc określenie "głupek" dosyć pasuje...
i tu się bracie mylisz, powielasz jakieś przeczytanie gdzieś opinie, ja akurat znam wiele firm zachodnich (niemieckich, francuskich) od podszewki, często u nich bywam, i musze powiedzieć, że z paleniem to u nich swobodniej niż u nas, jaraja na potęgę - a w swojej firmie nie mogę, muszę wychodzić, krzywo na to patrzą itp.