Forum

Komentarze użytkownika "radomir"

Komentarze użytkownika: radomir

Re: Polacy nie lubią kredytów

radomir / 2006-10-02 12:43
Sformułowania użyte w tekście maja chyba w jakiś sposób dyskredytować Polaków, że to niby źle, że nie bierzemy kredytów. A mnie sie wydaje, że to świadczy o naszej zaradności, że NIE MUSIMY popadać w długi, aby funkcjonować. Sam chętnie pozbyłbym sie ciążącego mi kredytu, gdybym tylko mógł...

Re: Neofaszyści kwestionują granice na Odrze i Nysie

radomir / 2006-09-26 08:36
Andrzejewski, Gielnik - rasowi Niemcy, nie ma co. Zaprzańcy jedni, w głowach im się znowu poprzewracało. Znowu Ruskie i Amerykańcy będą musieli zrobić porządek w głupiej Europie

Re: Steinbach prowokuje Powstańców Warszawskich

radomir / 2006-09-13 15:57
jaka ona brzydka, zawsze przyglądam sie jej zdjęciom przy okazji artykułów o jej głupich pomysłach i niezmiennie stwierdzam, że to nie fatalne ujęcia tylko ona po prostu naprawde jest szpetna jak noc... Żal mi tej idiotki...
radomir / 2006-08-28 10:16
Wyjeżdżajcie, wyjeżdżajcie, ja po was płakać nie będę, już widzę, że coraz łatwiej w Polsce o pracę a pracodawcy już dawno dostrzegli, że trzeba podnieść płace i robią to, wymaga to jednak (tak jak wszystko) czasu - ja obecnie czuję się naprawdę komfortowo, znam angielski i niemiecki, po rosyjsku też sie dogadam, zawsze znajdę pracę. A w Irlandii czy w Niemczech garów nie będę mył, nawet gdybym miał w Polsce głodować.
radomir / 2006-08-10 10:32
swoją droga kolego jak ktoś pali świadomie sie trując to najmądrzejszy to on nie jest, a więc określenie "głupek" dosyć pasuje...
radomir / 2006-08-10 10:28
i tu się bracie mylisz, powielasz jakieś przeczytanie gdzieś opinie, ja akurat znam wiele firm zachodnich (niemieckich, francuskich) od podszewki, często u nich bywam, i musze powiedzieć, że z paleniem to u nich swobodniej niż u nas, jaraja na potęgę - a w swojej firmie nie mogę, muszę wychodzić, krzywo na to patrzą itp.

Najnowsze wpisy