Forum
Komentarze użytkownika "Radosna12"
Re: Analitycy bankowi prognozują, jak zmienią się raty kredytów hipotecznych
Kredyt w wysokości 220 tys. nie starcza na zakup samochodu? To jaki samochód ty chcesz zakupić? Moim zdaniem to naprawde sporo kasy!!
Cena troche przeraża , bo to chyba raczje do gadżetów należy zaliczyć.
ile można zarobić na lokacie w banku?
Zastanawiam się nad wpłacaniem pieniędzy na lokatę w którymś z banków. Rzecz jasna byłaby to lokata wieloletnia. Czy waszym zdaniem dla sie zarobić na lokacie w banku? Jaki bank wybrać?
legalne zatrudnienie niani
To zależy... w mojej historii zatrudniałam około trzy opiekunki do dzieci. Zawsze uzgadniałam czy chcą umowę na zlecenie, czy też czy chcą pracować bez żądnych umów... to zależy od dogadania sie!!
Emerytura w Polsce-czego się spodziewać?
Reforma emerytalna już za nami. Myślałam że to koniec niemiłych niespodzianek, a tu proszę okazuje się emerytura częściowa to tak naprawdę będzie 1/3 emerytury podstawowej... to zakrawa o żart... czy czegoś się mogę jeszcze spodziewać?
Kiedy następuje przedawnienie karalności
Mój brat został przyłapany na kradzieży. Miał rozprawę. Minął rok a w dalszym ciągu nie ma decyzji w sprawie kary dla niego. Kiedy następuje przedawnienie karalności za kradzieże?!
Re: Wojna z Iranem. To tylko polityczna rozgrywka?
Zastanawia mnie jaki sztab pracuje nad tym żeby obywatele postrzergali w taki sposób, jak dany rząd chce , sytuację na świecie...manipulacja pełną gębą!!
Do końca maja można składać podania o dotację. I z tego co wiem , to tak podania składa się w urzędzie pracy.
Ratingowe tsunami? Ten topór musiał spaść
Coraz częście mówi się o obniząniu ratingów , ale czy czasem wcześniej nie była to normalna sprawa? Czyżby chciano wprowadzić popłoch wśród ludzi?
Firma zajmująca się tworzeniem stron internetowych
Gdzie w Krakowie można znaleźć godną polecenia firmę zajmującą się tworzeniem stron internetowych?
Z tego co wiem to chyba tylko będzie dla wielodzietnych rodzin...
Raport NIK na temat PKP. Nieprawidłowości na Dworcu Centralym
Nigdy nie wyjdzie na wierzch jakie machlojki pzperowadzają na PKP.
Re: Prezydent chce, byśmy się cieszyli. "Sympatyczna zabawa"
Zupełnie jak za czasów Gierka... cieszcie się bowiem jest dobrze, macie telewizory, imprezy, alkoholu w bród!! Czego chcieć więcej!?!
Przestaną przepisywać leki refundowane?
I tak lekarza bardzo nie chętnie wypisują leki refundowane...