Forum
Komentarze użytkownika "rafalrosochacki"
Re: GPW: Byki wciąż się trzymają
Dlaczego nie jedziemy w dół ?? Co jest ?
A jak będę złe to wiesz co będzie ?? Rynek teraz mam wrażenie, że trzyma się tylko pod te dane, skoro nawet wczoraj im się udało utrzymać wzrosty. Jak teraz się okażą dane czerwone, to będzie wodospad, masakra i ogólnie pojęty keninizm.
Czemu doszliśmy do 2160 na w20 i stoimy ??, ni w lewo, ni w prawo .. nudda ...
I płyniesz tankowcem tym co to ropę na nim trzymają w tajemnicy przed Kenem :P
Jak masz 40k fwig20 to masz jakieś 250 300 mln na inwestycje i wtedy chyba jesteś gruby :).
A kto mi powie, dlaczego inne wartości dla notowań kontraktów widzę na stooq.pl oraz na http://futures.onet.pl/2,notowania.html
Póki co dziś linia trendu zwyżkowego i nawet nie ma próby jej przebicia, nie wiem, gdzie ty widzisz, że spadamy.
Mnie tam jest obojętne, mogę jechać na misiu, mogę jechać na bysiu :) mnie interesuje tylko żeby jechać w dobra stronę ;). Jak dla mnie możemy dziś jechać o 2030 a potem na 2240 :) będzie wesoło :).
Co dziś taki spokój na forum, nikt nic nie pisze, nie ma żadnych naganiaczy, nie ma kena :). Zupełnie nie wiem w co grać :)
Witam wszystkich, dziś gramy w zielone czy w czerwone ?? Ja stawiam zielone, pozdrawiam.
Re: GPW: Inwestorzy zwlekają z decyzją
A ja mam pytanie z innej beczki. rano jak był fixing to widełki na futaw20 były 2190 górne, teraz spojrzałem i jest 2243 .. przypadek ??
Dziś będzie czarny Obama :)
a widzisz poziom 2177 ??? ja j***, cud :)
Re: GPW: Inwestorzy zwlekają z decyzją
Keno, zobacz jak w stanach się załamali danymi, s&p fut już prawie +0,5. Po wczorajszych wzrostach to chyba nie wróży dobrze ... twoim prognozom.