Forum
Komentarze użytkownika "raisunia"
Pracuje w Ruchu od lipca i też miałam kwotę gwarantowaną 1800 zl ale tylko przez 3 miesiące a potem już normalnie sama prowizja i chociaż teraz obroty zmalały z wiadomych przyczyn to nikt jeszcze nie był taki łaskawy żeby zaproponować jakąkolwiek kwotę gwarantowaną
Tak Dostałam towar 16.01.12 ale jak zwykle wszystko jest oprócz podstawowych rzeczy tj chusteczki higieniczne, papier toaletowy czy płyn do naczyń
U mnie w mieście nie ma komunikacji miejskiej także nie potrzebuję biletów
Co do raportów księgowych i prowizyjnych to ciągle się nie zgadzają Na specyfikacji do faktury za grudzień mam wyspecyfikowane bilety tylko ze u mnie nie ma komunikacji miejskiej Ostatnio czytałam w kodeksie że mamy prawo zażądać wszystkich dokumentów jak i wyciągów z ksiąg handlowych do przedstawienia nam na jakiej podstawie wyliczana jest nasza prowizja
Więc masz prawo zażądać dokumentów I radzę Ci.napisz pismo do księgowości o ich dostarczenie a po 6 miesiącach wchodzi to na drogę.sądową
Tak otrzymałam prowizję 16.01.12 Na prawdę przykro mi że Ty jeszcze nie masz Już po prostu brak słów