Forum
Komentarze użytkownika "Robson__"
Noble Bank ma całkiem niezłe ambicje więc może namieszać.... Troszke martwi mnie to że ma bardzo niskie obroty jak na spółke z sektora bankowego . Ale poczekamy i zobaczymy ja w kazdym razie daje im moją kase:))
Pozdrawiam
Męcisz to ty padalcu ja pisałem tylko, że wasze teorie spiskowe na temat spółek krauzego mnie nie interesują, a że są one wyssane z palca to sam sie przekonasz. I nieo dpowiedaj na to bo napewno gówno masz do powiedzenia . Zegnam serdecznym s*********
Jak widze tych wszystkich pesymistów którzy wszędzie wietrzą spisek i oszustwo to mnie już trafia....
To nie są inwestorzy tylko ciecie, którzy sprzedają papier w panice jak sie dowiedzą że prezydent obama dostał katar.
Dobry jesteś i cierpliwy, ja skusiłem sie na kupno po 38, doszło do 40 przy w miare wysokich obrotach, więc myślałem że to był strzał w 10, jednak Ty cały czas cierpliwie czekasz i kto wie czy na tym nie wygrasz:)
Pozdrawiam
Jest słaby, ale ta spółka to jak bomba; tyka tyka tylko nikt niewie na kiedy zaplanowany jest wybuch. Fakty są takie, że jak narazie to spekulacje tylko
Malutko, ale cieszy, być może to koniec korekty i powracamy do wzrostów lub chwile boczniaka
ja mam kupione po 3 grosze i też mam wystawione zlecenia kupna po 1 gr
ładnie jesteś przeorany chłopie lepiej weź sie za homonto i na pole
Ja straciłem już 7% przy 10 poważnie się zastanowie nad sprzedażą...
No i co z tego że brali po 200 to nieznaczy że nie popełnili błędu i nigdy tego nieodzyskają
zapomniałem już jak wygląda kolor zielony na tej spółce. Czekać cierpliwie czy sprzedać??
GPW jakoś tak ostatnio jakoś słabo sobie radzi więc impex też raczej furory niezrobi. Więc zacisne zęby i poczekam na odbicie
Wg mnie Boryszew Cena/WK 0,95
zapytaj lepiej kiedy te 3 zł.
Jeżeli chodzi o mnie to może i robie źle, ale nie używam techniki na akcjach, na forexie za to kożystam tylko i wyłącznie z analizy technicznej. impex pójdzie w góre prędzej czy później a obecna cena jest już dobra do zakupów