Forum
Komentarze użytkownika "Roca"
Komentarze użytkownika: Roca
Re: AIG Parasol AIG Subfundusz Akcji Chińskich i Azjatyckich
Oczywiście nie przeznaczam wszystkich oszczędności, myslałam o 30% i napewno ok 5 lat. Dziekuję za wszystkie opinie.
AIG Parasol AIG Subfundusz Akcji Chińskich i Azjatyckich
Chciałabym zainwestować w ten fundusz trochę oszczędności. Co sądzicie, czy inwestowanie w zagraniczne jest dobrym rozwiazaniem, w związku z niepewną sytuacją jaką mamy u nas na rynku funduszy?
Odkupiłam i ...ostatecznie nie straciłam, wręcz przeciwnie, zarobiłam i to sporo :) Oprócz podatku dochodowego ( co jest oczywiste) kosztów nie poniosłam żadnych poniewaz nabywajac jednostki za pośrednictwem Millenium byłam automatycznie zwolniona z prowizji za nabycie i za odkupienie. Przyznasz, że to juz przemawia na korzyść tego pośrednika. Dziękuję Ci za odpowiedź i radę na przyszłość. :)
Uważasz, że powinnam wrócić do lokat?
Fundusze inwestycyjne Millenium
Zainwestowałam jednorazowo w fundusze Millenium, 21% w FIO akcji, 21% zrównoważony, 58% w
stabilnego wzrostu. Ponieważ jestem w trakcie inwestycji jaka jest wykończenie budowy domu
napewno częśc z tych środków będzie trzeba wypłacić. Czy inwestycja w fundusze była słuszna,
czy może powinnam zostawić pieniadze na lokatach terminowych .Zaznaczam, że budowa domu jest
na etapie wykończenia. Okres oszczedzania na dzień dzisiejszy napewno jest na około 5 lat.,
pomijając jednostki odkupywane na bieżące wykończenie domu. Z góry dziękuję za pomoc.
Fundusz inwestycyjne Millenium
Zainwestowałam jednorazowo w fundusze Millenium, 21% w FIO akcji, 21% zrównoważony, 58% w stabilnego wzrostu. Ponieważ jestem w trakcie inwestycji jaka jest wykończenie budowy domu napewno częśc z tych środków będzie trzeba wypłacić. Czy inwestycja w fundusze była słuszna, czy może powinnam zostawić pieniadze na lokatach terminowych .Zaznaczam, że budowa domu jest na etapie wykończenia. Okres oszczedzania na dzień dzisiejszy napewno jest na około 5 lat., pomijając jednostki odkupywane na bieżące wykończenie domu. Z góry dziękuję za pomoc.