Forum

Komentarze użytkownika "rocoman"

Komentarze użytkownika: rocoman

rocoman / 2009-07-18 13:43 / Tysiącznik na forum
tu się z Tobą zgadzam, kolejny gość który nie kupował jak było niżej i teraz zaklina rzeczywistość aby spadło i mógł kupować....
co nie znaczy że spadków już nie będzie ale pewnie nie w takiej postaci jak Te "gwiazdy" by chciały...

Re: Zielony koniec tygodnia

rocoman / 2009-01-18 21:48 / Tysiącznik na forum
poda ktos ile WIG20 urosl 28.10.2008 i 29.10.2008 ?
bossa : 2.7% i 6.4% w statystykach
bossa : 2.3% i 6.27% w wykresach
money : 3.5% i 7.7%
byc tu madry ...
rocoman / 2008-08-27 11:17 / Tysiącznik na forum
mysle ze dojdziemy w okolice 2400pkt na WIG20 moze troche nizej a potem jakis czas konsolidacji zanim zaczna sie wzrosty...

Re: GPW: Jest szansa na lekki wzrost

rocoman / 2008-08-27 11:11 / Tysiącznik na forum
Getni po 9.31 brr.. a ja nie mam za co dobrac....
rocoman / 2008-08-27 11:10 / Tysiącznik na forum
czyli ktos sie myli ale jedno jest pewne juz nikt nie odbiera akcji ktore wywalaja inni a to jest napewno jedna z oznak konca bessy ale kto wie ile potrwa....

Re: GPW: Jest szansa na lekki wzrost

rocoman / 2008-08-27 11:06 / Tysiącznik na forum
witam,
ale wywalanko, ktos pisal ze ostatnia faza bessy konczy sie panika i wywalaniem akcji moze wlasnie sie dzis rozpoczyna...
rocoman / 2008-06-03 18:03 / Tysiącznik na forum
a Ty ?

Re: Nie ma mocnych na niedźwiedzie

rocoman / 2008-06-03 16:30 / Tysiącznik na forum
widział kto Apator na koncówce...

Re: Nadzieja w rosnących obrotach

rocoman / 2008-05-29 10:42 / Tysiącznik na forum
witam,
zapakowałem się w LCC tyle ile tylko mogłem obecnie czekam tez jeszcze na dokupienie Forte....
rocoman / 2008-05-23 21:08 / Tysiącznik na forum
aha co do ingerencji wpisałem tylko trzy pierwsze litery i kropki które widać a pomyśl sam co byś myślał w momecnie kiedy skupujesz akcje które ładnie rosną a potem bach i zamiast pięknych zysków wychodzisz z stratą...
rocoman / 2008-05-23 21:05 / Tysiącznik na forum
nie, zakupy ABG wszystkie dokonywałem przeg info o fuzji ostatni zakup dzień przed info po info myślałem już tylko jak wyjść z tej inwestycji, co do parytetu pewnie go zmienią ale co to da jeśli wtedy ABG będzie np. po 6zł...

Re: Kolejny tydzień giełda kończy na minusie

rocoman / 2008-05-23 20:53 / Tysiącznik na forum
needle wracając do ABG kupowałem je od 6.90 i systematycznie dokupowałem ostatni zakup tak nie fortunnie dzień przed ogłoszeniem fuzji, każdy kto choć troche posiedział przy wykresach wie że wykres ABG przed ogłoszeniem fuzji przez j**.. Assecopol wyglądał ślicznie dlatego też Twoje pytanie o moje zakupy ABG uważam za nie na miejscu bo skąd taki ktoś jak ja miał wiedzieć o tym że ACP wyskoczy z czymś takim, kupowałem na krótki okres i wyłącznie na podstawie wykresu + dywidenda i oczekiwane wyniki....
rocoman / 2008-05-23 17:59 / Tysiącznik na forum
ja dziś sprzedałem całość ABG, próbowałem dokupić Astarte i LCC ale nic nie wpadło...
rocoman / 2008-05-23 16:02 / Tysiącznik na forum
nie masz i tak najgorzej IDM ma drożej zwłaszcza przy mniejszych transakcjach...
mbank najtańszy z tego co wiem...

Re: Spadki w USA wyhamowały

rocoman / 2008-05-23 10:57 / Tysiącznik na forum
AZ Finanse
Prawdopodobnie trwająca już dokładnie od czterech miesięcy konsolidacja dobiega końca. Świadczy o tym zmniejszająca się amplituda drgań indeksów (widać to zwłaszcza na wykresie WIG). Decydujące rozstrzygnięcia nastąpią więc niebawem. I biorąc pod uwagę sytuację na światowych giełdach (ostatnio mamy spadkową korektę po dość dużej próbie wybicia ze średnioterminowej bessy) oraz w globalnej gospodarce (bez wątpienia zwalnia, ale być może uniknęła załamania) można wierzyć, że rozstrzygnięcie będzie pozytywne. A więc pierwsze od stycznia solidniejsze, kilkunastoprocentowe odbicie cen akcji. Pytanie tylko czy światowa gospodarka lub spółki dostarczą inwestorom wystarczającego pretekstu do zakupów.
do początku nowsze
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 +25 +50

Najnowsze wpisy