Forum
Komentarze użytkownika "saba z bankiera"
Witam chłopaki pracowałam w amerycr na zmywaku i dolary wpłaciłam na roczna lokate dolarowa i ktora mi sie konczy w połowie grudnia ,chciałam wtedy sprzedac te dolce i zainwestowac na giełdzie .Czytajac Kenobi o upadku dolara zaczynam sie zastanawiac co robic ? czy nie lepiej zerwac lokaty i zrezygnowac z odsetek ? bo jak zleci do grudnia na 2,0 pln to nie warto chyba ich trzymac . prosze poradzcie cos
Prosze chłopaki poradzcie cos,nie znam sie na giełdzie,notowaniach itd . poprostu nie mam na to czasu ,złota tez nie bede kupowac bo tego nie włoze do gara .pozdrawiam
Witam w takim razie Sierote i prosze o rade ,czy nalezy czym predzej zerwac lokate dolarowa i sprzedac dolary ? bo jesli długoterminowo dolar ma dokowac ,to moze zanurkowac na 2,00 pln i wowczas moja kasa zarobiona na zmywaku okropnie sie skurczy a ,to bedzie bolało gdyz nie chce robic na jankow . pozdrawiam
Witam ,czy istnieje taka mozliwość ze dolar radykalnie straci na wartosci w tym roku ? pytam gdyz mam dolara na lokacie rocznej i lokata ta konczy mi sie 15 grudnia ,moze lepiej ja zerwac i sprzedac te dolary ,prosze poradzcie, a moze jeszcze odbije . pozdrawiam
Witam ,no to teraz do ilu spadnie dolec do 2,77 czy nizej ?
Hallo spokojnie ja trzymam jeszcze dolca i czekam jak pokaze swoje kły i to niebawem po co ta panika w pazdzierniku pisał Bax na bankierze bedzie jeszcze 3,20 .Przeciez Sierota tez pisał ,ze to juz ostatnie podrygi euro i zacznie sie zwrot do dolara a teraz wszystkie leszcze do kantoru sprzedawac ze strata bo o to tu przecieez chodzi wycyckac nas z dolca ,moze sie mylę to bede bankrutem //pozdrawiam
Witam Sierota nie przejmuj sie takimi paniusiami i pamietaj o tych ktorzy czakaja na twoje analizy i twojej ekipy analizy a troli to olewaj nie potrzebnie z nimi polemizujesz .pozdrawiam
Spadaj z tego forum i przestan je zasmiecac bo jak jestes fajtłapa to twoja sprawa a od Sieroty to wara bo dzieki jego analiza i prognoza wiemy co piszczy w trawie i przez takie jak ty ucierpi wiele osob jak znikna jego prognozy na tym forum /spadaj do garow /
Hej dziewczyno przestan skomlec i nie obrazaj ludzi co bezinteresownie podaja nam prognozy a ze nie potrafisz z nich zrobic uzytku to twoj problem Poza tym skad wiesz ile kto ma w plecy jestes jasnowidzem zainteresuj sie swoimi finansami a nie cudzymi ,pojełas ?
Zaczyna sie nagonka na dolara typu amero w tamtym roku,czyzby powtorka z rozrywki .Miałem wymienic dolce na euro ale sie wstrzymam i poczekam gdyz zaczyna mi to cuchnac .
Do Irons myslisz zeby teraz pchnac i siedziec na tych biletach do sierpnia i dopiero kupic z powrotem dolca .Troche z tym zabawy ale moge zrobic to w swoim banku jednak nie wiem czy pozniej taniej u nich odkupie .
Widze,ze nie masz zbyt duzo do powiedzenia ale tylko sie cwaniakowac
[Ten komentarz został zgłoszony do usunięcia przez 1 osobę - faja59.]
Wiesz ale troche zaczał mnie niepokoic ten deficyt w USA czy sobie z nim poradza ?chociaz to prezna gospodarka jednak moze im to zajac pare latek .
[Ten komentarz został zgłoszony do usunięcia przez 1 osobę - faja59.]
Wiem,ze euro to sztuczna waluta i długo to,to sie nie utrzyma jednak narazie własnie ja zaczynaja promowac i to mi cos smierdzi czy po wyborach w Niemcach nie zaczna sie jakies cyrki
Witam rozumiem jednak ja nie mam mozliwosci na takie manewry chodzi mi czy duzo sie jeszcze osłabi bo mysle ,ze w pazdzierniku powinien powrocic do wzrostow a przynajmniej te o,20 groszy .Moze jednak lepiej go sprzedac i jak spadnie odkupic co myslicie na ten temat.