Forum
Komentarze użytkownika "Sandra00"
O ile wzrosły składki ZUS?
Witam!! mam pytanie odtyczące składek ZUS!! O ile wzrosły te składki od podpisania ustawy dotyczącej reformy emerytalnej przez prezydenta Bronisława Komorowskiego?
Rękodzieła a działalność gospodarcza
Posiadam mała smykałkę do malowania i ozdabiania butelek po napojach, zamierzam wykonywać tego typu rzeczy i wystawić na aukcji internetowej, dochodu nie będę miała dużego , jest to raczej praca dorywcza! Czy w takim razie będę musiałą zakładac własną działalność gospodarczą, czy mnie to nie obowiązuje?
Przez paskudną pogodę , zachorowałao moje dziecko, postanowiłam więc że wezmę zwolnienie na tydzień, żeby być przy swoim dziecku. Gdy zaniosłam podanie do szefa, on odrazu zaczął się wypytywać o szczegóły, trochę zmieszana , ale mu odpowiedziałam. Teraz przez poprzedni tydzień cały czas do mnei wydzwaniał czy aby napewno jestem w domu!! To już przegięcie!! Czy mogę to zgłosić do sądu i podciągnąć to pod Mobbing ?
Konsumpcja w Portugalii najniższa od 28 lat
No i nie ma się czemu dziwić!!
Koniec z wynajmem mieszkań?
Podobno teraz nie opłaca się już kupować mieszkań , żeby później je wynajmować!! Czy to prawda? Niedawno wzięłam kredyt , po to właśnie aby zakupić nieruchomość pod wynajem!!
Katastrofa kolejowa w Kalifornii. Zderzyły się pociągi pasażerskie
Widać kolej nie należy do najbezpieczniejszych.
Telekomunikacja zwalnia ludzi. Duże odprawy
Ciekawe że praconicy którzy przepracowali 20 lat dostaną odprawę mniejszą niż 20 tys zł, natomiast politycy którzy jedye co umieją to gadać głupoty , spać na sali sejmowej po czterech latach odstają na odchodne 30 tys... to jest właśnie równość w naszym kraju!!
Re: Premier odwołał Julię Piterę ze stanowiska pełnomocnika ds. walki z...
Nie wykonywała swoich obowiązków!
Kalkulator płacowy dla pracownika
Proszę o pomoc w znalezieniu DOBREGO kalkulatora płacowego dla pracownika!! Z góry dziękuję!!
Kalkulator płacowy dla pracownika
Bardzo dziękuje za szybką odpowiedź!!
Google + coraz bardziej popularne
Google + jest o wiele lepszy!!
Re: Niebezpieczne implanty. Amerykanie ostrzegali Francuzów
I teraz to mówią!! Gdzie tak chętnie miliony kobiet sobie wpakowało gluta w piersi?!
Czy wiadomo kiedy ma ruszyć Amazon na naszym polskim rynku?
Re: Ukraina nie chce płacić Rosji za gaz
Po raz kolejny Ukraina się sprzeciwia...
Odszkodowania za wypadek na chodniku
Proszę o radę. Ostatnio wracając do dom z pracy , przechodziłam obok sklepu , niestety nikt nei pomyślał o tym żeby go odsnieżyć, dzięki czemu powstała tam dosyć zwarta była lodu, na którym się poślizgnęłam... na szczęście skońćzyło się tylko na pęknięciu w nadgarstku. Gdy poszłam do sklepu domagać się odszkodowania, powiedzieli mi że oni za to nie odpowiadają... to w takim razie do kogo ja mam się zgłosić?