Forum
Komentarze użytkownika "scandi"
Komentarze użytkownika: scandi
to dzialała w obie strony, trzeba też chcieć i wnosić coś od
siebie.........................biorców jest wystarczajaco duzo
Jeśli za dużo biorców a za mało dawców można również zmniejszyć listę biorców w celu zachowania równowagi
pozdrawiam:)))
Wnioskuję, że niestety (dla mnie) aktualny rajd może nie okazać się ostatecznym. Co na to
szklana kula?
ps. swoją drogą chciałbym dołączyć do klubu i czasem otrzymać coś na @, a muszę się
przyznać że od czasów forum bankiera czytam was regularnie, a od jakiegoś czasu nie
poprzestaję na czytaniu i jest całkiem O.K
kierunke jest 1.43, na razie para chodzi w kanale 1.41-1.4150, mozliwy spadek na poludnie
przed kolejnym rajdem
Wnioskuję, że niestety (dla mnie) aktualny rajd może nie okazać się ostatecznym. Co na to szklana kula?
ps. swoją drogą chciałbym dołączyć do klubu i czasem otrzymać coś na @, a muszę się przyznać że od czasów forum bankiera czytam was regularnie, a od jakiegoś czasu nie poprzestaję na czytaniu i jest całkiem O.K
Dzięki Irons. Myślę, że w takich momentach jak dziś twoje doświadczenie jest conajmniej tak ważne jak AT. Poza tym czy do par z PLN można w tym czasie wogóle stosować AT? ale to już chyba pytanie do Sieroty
Niestety smutne to ale trolstwo zaczyna się znowu mnożyć. Jedyny sposób na takich jak YY - men czy jak mu tam, to zgłaszać do usunięcia i ignorować.