Forum
Komentarze użytkownika "scanerboy"
Dialog podobno należy w 100% do KGHM, czyli to nie do końca prywatna firma. Interwencja CBA byłaby uzasadniona, gdyby poprosił o nią DIALOG lub CBA. A tak, KGHM jawi się (jak zwykle) jako arena walki politycznej, pewnie zaraz się okaże, że skorumpowani dyrektorzy są z nadania samoobrony. Podejrzewam, że pozostała część kadry zarządzającej robi to samo, ale ich nikt nie ruszy, bo są z PISu.
Re: Kurski: To Giertych ordynarnie kłamał, a nie ja
Już chyba wszystko napisaliście na forum. Ja napisze tylko tyle, że Giertych od kilku tygodni pokazuje, że jest w świetnej formie i posiada jeszcze potencjał, którego do tej pory nie widzieliśmy.
Re: Kobiety w ciąży nie będą mogły kupować alkoholu?
prowadzenie samochodu po pijaku jest obiektywnie niebezpieczne dla życia i zdrowia, jest również zabronione przez prawo. I co? I nic...
Re: Mieszkanie na kredyt dwukrotnie droższe od wynajmu
mam dwie swoje uwagi na ten temat: myślę, że ceny tak łatwo nie spadną, ale zamiast tego, kupujący zrobią się bardziej wymagający (jakość, lokalizacja, wyposażenie), mam nadzieję, że wreszcie dojdzie do tego, że będzie się opłacało wyburzyć jakieś upiorne blokowosko bądź inne rudery, żeby na ich miejscu wybudować cywilizowane mieszkania - to raz. Co do różnicy pomiędzy wynajmem a zakupem: to co tu napisano to jedno, inna sprawa, że czynsz jest bardziej elastyczny, może wzrosnąć z dnia na dzień, a rata to rata. W dłuższej perspektywie czynsz może się okazać drastycznie nieopłacalny.