Forum
Komentarze użytkownika "scolnus"
Chba tak właśnie jest jest że nie ma opłat za konwersję, lecz konwersji można dokonać na fundusz ramach tej samej instytucji tzn. jeżeli masz legg masona akcjnego to możesz go przekonwertować na legg masona pienięznego lub innego legg masona. :). Różny jest też czas oczekiwania na przekonwertowanie. Mam najgorsze doświadczenie z AIG czekam 11dzień i nic. w przypadku Legg masona, BPH, czekałem około 4dni, w przypadku PZU najlepiej tylko 2dni. Czy może ktoś konwertował w AIG, czy też to tak długo to trwało?? mam tam sporo kaski i trochę mnie wkurza jak codziennie zerkam jak mi ucieka. Pozdrowienia dla wytrwa łych
Re: pytanie do inwestujących przez mbank
Do czasu jej wysłania (najbliższy dzień roboczy) masz możliwość ewentualnego jaj anulowania.
Re: jestem zmartwiony spadkami
Dwa tygodnie temu przekonwertowałem wszystkie fundusze z akcyjnych na pieniężne, Lepiej iść z trendem, Na pewno nie będę próbował trafiać w dołki.
Pozdrowienia dla wytrwałych.
Ja oszczędności inwestuję w fundusze, Potem w zależności od sytuacji na rynku konwertuję je na fundusze akcji, obligacji lub pieniężne.
Gdy
akcje rosną konwertuję na fund akcji, jak sytuacja jest niepewna konwertuję na fund. obligaci, jak jest bessa konwertuję na fund. pieniężne.