Forum
Komentarze użytkownika "Sergiej"
Re: Jak dojdzie do końca świata? Obalamy teorie
W raz z wprowadzeniem ACTA w Polsce nastąpi koniec świata...to właśnie przewidzieli Majowie, Aztekowie , Egipcjanie oraz Pigmeje z wioski Tutuhulu.
Re: Wotum nieufności dla Arłukowicza. SLD poprze
Kolejny Minister zdrowia za czasów rządów Platformy Obywatelskiej , któ¶y nie jest w stanie w skuteczny sposób uporać się z kiepską kondycją naszej służby zdrowia... czy ktoś jeszcze twierdzi że sztab specjalistów Donalda Tuska to naprawdę fachowcy?
Wicemarszałek broni palących marihuanę
No przecież wicemarszałek musi jakoś nabić sobie punktów... a gdzie lepiej trafiać? Do młodzieży któ¶ych jedynyną frajdą jest jaranei jointów i picie browara na ławce.
Re: prezent dla biznesmena
Można równiez pomyśleć o jakimś obrazie.
Re: Obrońcy ubogich są najbogatsi. Zobacz majątki szefów partii
W tym kraju nie dba sie o najbiedniejszych... uważamy że mamy system socjalny , ale to tylko pozory. Gdyby tak było nie głodowałoby tyle dzieci w Polsce. Aż żal patrzeć na to co się dzieje w tym kraju.
Re: Walcz o pełne odszkodowanie z OC
Firmy ubezpieczeniowe , za każdym razem próbują nas zrobić w konia... a bardzo często jest tak że człowiekowi po prostu nie starcza siły , czy też ma tyle rzeczy na głowie że nie chce mu sie walczyć o swoje...
Re: Frank po 3,80 złotego. Wiemy, kiedy tak się stanie
Teraz to chyba w ogóle nie przydzielają kredytół we frankach...
Re: Gigantyczna góra lodowa oderwała się od lodowca
Tak się mówi o ochronie środowiska o ociepleniu klimatu i tym podobne, natomiats nic się nie robi z największymi trucicielami tej planety, żadnych kar dla USA, Chin , Indii!! Co to da że w Polsce będziemy używać filtrów, żarówek energooszczędnych skoro takie molochy i tak wszystko zepsują!!
Re: PiS odrabia straty do Platformy. PSL poza Sejmem
Wyborcy w końcu zobaczyli czym tak naprawdę pachnie koalicja Platforma Obywatleska i Polskiego Stronictwa Ludowego!! Nic dobrego z tego nie wyszło!
Re: Klienci Amber Gold mogą nie odzyskać pieniędzy. Oto powody
Ale powiedzcie mi prosze czy ktoś z ktoś z was naprawde wierzył w zapewnienia Pana Plichty że odda pieniądze ludziom? Bo ja nie!!
Ile będzie wynosić najniższa emerytura?
Czy jest jakaś minimalna kwota którą może otrzymać osoba przechodząca na emeryturę? Czy też może się okazać że pomimo tego iż oszczędzałęm przez tyle lat otrzymam zaledwie 200zł?
Jaki ZUS dla nowych firm?
Niedługo mam zamiar otworzyć moją własną firmę. W raz z żoną długo o tym myśleliśmy. Jaki ZUS wybrać na początek? Czy od razu płacić pełną składkę, czy przeczekać jeszcze?
Zdolność kredytowa-jak poprawić?
Niedawno chciałem wziąć kredyt na kupno samochodu, okazało się jednak że mam za niska zdolność kredytową żeby taki kredyt mi przyznali... powiedzcie mi porsze w jaki sposób mogę poprawić moją zdolność kredytową?
Umowa z T-Mobile-problemy
Przedłużałem niedawno umowę z T-Mobile. W zasadzie nie zaoferowali mi niczego nadzwyczajnego. Powiem szczerze jestem zdenerwowany na T-Mobile i chce z nimi zerwać umowę. Czy za odstąpienie od takiej umowy telekomunikacyjnej są jakieś kary?