Forum
Komentarze użytkownika "sokoloa"
sokoloa
/ 2008-10-10 17:38
/
"Gorąca głowa"
Bohater... ile zainwestowałeś? 100zł 1000... pewno jeszcze rodziców, pewno nie pracowałeś na tą kase. Zainwestuj 12 pensji to zobaczymy jaki będziesz bystry i cwany...
sokoloa
/ 2008-10-10 16:33
/
"Gorąca głowa"
Jeszcze napisz o której kupowałeś i powiedz mi że kupowałeś w tym dużym dołku... jasne.
Kupowałeś pewno do 14 a koło 1515 stopy ci pękły...
Sam miałem ochote na spore zakupy ale musiałem się uczyc ;-P
Powiem tak... małych znowu zerżneli... a pedofile zaczeli smyrac stopy koło 15:00
sokoloa
/ 2008-10-10 16:30
/
"Gorąca głowa"
gadasz głupoty
Re: Nieoewność będzie rządzić na GPW
sokoloa
/ 2008-10-06 12:26
/
"Gorąca głowa"
leci jeszcz bzw?
Re: Nieoewność będzie rządzić na GPW
sokoloa
/ 2008-10-06 12:06
/
"Gorąca głowa"
witam po długiej przerwie! Mógłby ktoś podac kurs Agory TVN i BZW... z góry dziekuje
Re: Z okazji Świąt na świecie plusowe zamknięcia
sokoloa
/ 2007-12-25 16:50
/
"Gorąca głowa"
Witam. Po dłuższej przerwie, życzę wam wielu miłych chwil spędzonych z rodziną i żeby każdy dzień był lepszy niż poprzedni. Zatem ostatni dzień życia powinien być tym najlepszym...
Pozdrawiam i nie obżerać się tam za bardzo
sokoloa
/ 2007-12-11 10:33
/
"Gorąca głowa"
Niby tak ale wartośc magny jest na poziomie 7zł, więc trzeba tylko pilnowac i załapac się na odbicie. Będzie z tego zarobek ale co się nastersuję to szok
Re: Popyt na razie wygrał z podażą
sokoloa
/ 2007-11-23 09:06
/
"Gorąca głowa"
Witam. off topic
Pierwsza sprawa- Najlepsze życzenia Warren!!! Powodzenia życzę i oby Ci się trafiła dobra partia! ;-) no i żebyś ty był równie dobrą.
Opony: Ale Brydzia rozjuszyłaś towarzystwo... Może zaoszczędzisz te 800zł na zimówkach ale pod warunkiem, że nic ci się nie przydarzy. Inaczej drobna stłuczka to wydatek większy niż 800 + utrata wartości.
Po spędzonej zimie na zimówkach za wcześnie zmieniłem na letnie i jeszcze śnieg mnie złapał. Co się okazało? Na letnich nie mogłem ruszyc z pod domu!!! Noga była pewna i przyzwyczajona do zimówek...
Na temat motoryzacji to zainwestuj w Auto świat 2 zł i poczytaj, a nie głupoty z GW...
Re: Wybiły się tylko średnie spółki
sokoloa
/ 2007-11-18 17:15
/
"Gorąca głowa"
Wnioski po dużych zarobkach i dużych stratach (na razie wirtualnych):
Niezależnie od wszystkiego powinienem chronic zysk!!! Mam papiery na których z dużego zysku mam dużą stratę.
Dużo lepiej bym wyszedł na zakupach pod long, wtedy ma się więcej czasu na podjęcie decyzji "co teraz"
Jednak trzeba pilnowac AT i ustawiac stopy. Jeśli tylko ja bym nie ustawiał stopów to chcąc nie chcą właśnie ja zostaję z papierami...
Pierwsze zakupy oparte były na linii trendu wzrostowego (wtedy nawet nie wiedziałem że tak to się nazywa) teraz przed zakupem dokonuję porównania wielu wskaźników. Jeszcze wiele mi brakuje...
I najważniejsze- Konsekwencja w działaniu. Pilnowac swoich planów w prosty znany z matematyki sposób:
1' Założenie (co do zysków i strat)
2' Teza (realizacja zysku lub straty z założenia)
Jeszcze można dodac kilka rzeczy o biotonie o lubej o polimeksie o fundamentach i o ...modzie na dany papier..
Nauka trwa, ale kiedy to wszystko szukac kiedy czytac...
sokoloa
/ 2007-11-16 11:57
/
"Gorąca głowa"
Na NC zainstalowałem się w Digital Av i wcale tak nie żałuję...
Re: Wyniki spółek okazją do realizacji zysków
sokoloa
/ 2007-11-16 11:53
/
"Gorąca głowa"
na stx pkc na s....total!!! ale oddają bez walki...
sokoloa
/ 2007-11-16 11:48
/
"Gorąca głowa"
"Przekonania są jak dziury w dup.., każdy ma swoje i uważa, że cudze śmierdzą" - to prosto z filmu, ale pasuje...
sokoloa
/ 2007-11-16 11:35
/
"Gorąca głowa"
git
sokoloa
/ 2007-11-16 11:34
/
"Gorąca głowa"
a co ma moska? zobaczę czy warren mnie też masz w dołku
sokoloa
/ 2007-11-16 10:20
/
"Gorąca głowa"
po co gadasz głupoty i mnie denerwujesz?