Forum
Komentarze użytkownika "szawada1946"
Zgadzam się-premier świetnie daje sobie radę będąc w opozycji.
czy Stalin miał niezbywalną godność a Hitler?
nie wyśylaj się Obywatelu 4RP prawda w oczy kole
W PIS-to same ''udaczniki'' Peron-Gosiewski,Kuchciński-hodowca pieczarek,dwaj mali bracia ,,dochtory prawa''znawcy języków, można tak wyliczać do ''usa'' tylko po co-zaślepieni i tak ich kochają
Re: Protest Money.pl: Ręce precz od OC!
Odchudzić NFZ,byłem w ubiegły piątek w Wielkopolskim w Poznaniu siedzą tam setki urzędasów i kręcą ''lody''.Jestem po zawale serca z wysokim ciśnieniem,przyznano mi sanatorium w Dusznikach po rocznym oczekiwaniu na wnpm.600m.Panie Religa idż pan na ryby a służbą zdrowia niech zajmie się jakiś młody sprawny organizator ekonomista.Protestuję..........
To jedż do UE i zarabiaj te 50 tys. 4 koła to mało?.Co przy taśmie pracujesz?Leżałem w szpitalu iwidziałem jak pracujecie,szczególnie na dyżurach .Wszystko się u was liczy powołanie, przysięga a najbardziej kasa i to taka jak w UE.A tak trochę niegrzecznie-to za czyje pieniążki pan się wykształcił? Pozdrawiam i życzę zdrowia w 2008r.
Przestań gościu skamleć.Wszyscy walczą niby o swoje a kto dzieli równo to ma gówno.Co mają powiedzieć te babcie i dziadkowie co mają po 700 zł emerytury.Górnik ma dobrze zarabiać ale nie wszyscy po równo.Wszyscy co występują w telewizji i płaczą że zarabiają po 1400-1700 zł to łżą w żywe oczy,żaden górnik dołowy takiej gaży nie otrzymuje chyba że strajkuje.A pismaki podgrzewają atmosfrę powtarzają te bzdety i napuszczają jednych na drugich.Nie chodzi już tylko o górników tak jest z lekarzami i innymi grupami zawodowymi.A ten arch to niech się odpieprzy od premiera te czasy już mineły że górnik piernął a w Warszawie zbierało się biuro polityczne,trzeba było w 1980r. czytać uważnie ulotki ,teraz jest wolność i gospodarka wolnorynkowa.Jak ktoś za mało zarabia to zmienia pracę uczy się innego zawodu lub jedzie na saksy.
Górnik naucz się czytać tekst ze zrozumieniem to nie będziesz musiał za 1500 zjeżdżać pod ziemię,tam też pracują mądrzy ale nie za 1500.
Gdzie go szukać?-oczywiście optymizmu.
POLITYKA Nr3 str.17.TEMAT TYGODNIA Biała lista płac ,,lekarz urolog z 2stp.spec.-praca w dwóch gabinrtach,w jednym przyjmuje średnio 7 pacjentów w tyodniu,w drugim20, z każdego dochód ok.600 zł miesięcznie".Liczę biorąc śr.stawkę 50zł za wizytę 7x4=28 20x4=80 28+80=108x50zł=5400zł.I tak wszyscy kłamią żona górnika płacze w autobusie do Warszawy i chce aby jej mąż zarabiał tyle co pielęgniarka -a dalbym mu tyle i zwolnił z fedrowania .Ludzie opamiętajcie się a stacje telewizyjne niech przestaną powtarzać te głupoty.
za ostro-a pisze się,, łapówek" maniuś
A aa a u Fidela jest za darmo i co państwo na to?
Ludzie zawsze spier...... nie tylko przez morze.A ,,Wielka wędrówka ludów" to co?
Re: Izrael: Udany test nowej rakiety
Co to znaczy niekonwenjonalna-pisać jądrowe o mocy do 150-200kt przy takim tonażu głowicy jest to możliwe.Ciekawe czy ,,Buszmen "ich zaatakuje?