Forum

Komentarze użytkownika "t5w7on"

Komentarze użytkownika: t5w7on

t5w7on / 2010-09-30 08:31
Nie ma co się rozpisywać, wystarczy prześledzić sygnały co umieszczam na stronie. Reszta to kwestia interpretacji. A co do samego systemu, to poprostu udostępniam sygnały, aby zarobić na grę nim. A najłatwiej je zdobyć upubliczniając coś, co zarabja.

Kontrakty terminowe na WIG20

t5w7on / 2010-09-29 17:48
Jestem tu nowy, chciałbym podzielić się z Wami tym, nad czym pracowałem trochę czasu, a nazywane jest to przeze mnie gra inwestycyjna pozwalająca na stopniowe zwiększanie kapitału przy pomocy instrumentów pochodnych. Chętnych na dalsze zagłębianie wiedzy o zyskownej grze na tym walorze zapraszam do pisania na e-mail t5w7on@gmail.com oraz odwiedzania strony, która w miarę rozwoju będzie czytelniejsza z pełniejszymi archiwami oraz statystykami kontraktterminowy.prv.pl Strona i moje wypociny mają uzmysłowić potencjalnemu nabywcy sygnałów, iż pieniądz zarabiany na giełdzie z miesiąca na miesiąc przy niskim nakładzie finansowym jest możliwy do osiągniecia w bardzo szerokim horyzoncie. Zapraszam do pisania na e-mail i odwiedzania strony internetowej.

Najnowsze wpisy