Forum
Komentarze użytkownika "uciekinier"
kolejna naprawde bardzo fajna kamerka z mozliwoscia nagrywania hd. dzieki sazstosowaniu dobrej stabilizacji obrazu oraz bardzo duzego zooma i wysokiej klasy obiektywu mozna naprwade piekne filmy krecic oczywiscie w hd. jakosc wykonania i cena naprawde zachecaja do zakupu tego sprzetu!
Teraz zbieramy zniwo "noweczesnego wychowywania" dzieci. 100% swobody, nie wolno karcic bo dziecko sie zestresuje. Ten zgubny trend i pogon za pieniedzmi daje rezultaty. Tradycja jest wysmiewana, nie ma szacunku dla starszych, w szkole lekcewazenie nauczycieli, politycy wmawiajacy nam ze nalezy byc "europejczykiem" a jeszcze lepiej "swiatowcem" przy czym im samym sloma z butow wychodzi. Znieczulica, arogancja, pogarda na kazdym kroku. Kto nie ma pieniedzy z tym liczyc sie nie trzeba - to haslo bardzo popularne. Popatrzmy na rzadzacych - ile tam niekompetencji i glupoty. Czy w powaznym kraju egzystowalby posel Polikot czy Niesiolowski. Jest zle a bedzie jeszcze gorzej.
to podchodzi pod sharing telewizyjny i jest karany grzywna i chyba do 3 lat. dla nadajacego i dla odbierajacego. lepiej sie w to nie bawic, teraz jest duzo telewizji dzialajacych online na zywo wiec po co lamac prawo jak cos jest za darmo?? ja na twoim miejcu nei ryzykowalbym z takim czyms jak wlasnie szerowanie sygnlu telewizjynnego.
jest szansa, na szczescie chyba w tym temacie rzad niema nic do gadania a nawet sam chyba byl za tym aby ceny byly obnizone. trzeba czekac t osie wszystko okaze :)
Re: czas zgłoszenia pracownika do ZUS
ale to ubezpiecznie wsteczne to na ile dni moze maksymalnei moze obowiazywac? czy jest to 7 dni jak wspomnial wczesniej wiwan ??
jak negocjować cenę mieszkania
jak to jak? negocjujesz warunki sprzedazy mieszkana badz nieruchomosci. neima sprawdzonej metody negocjacji vbo cos takiego nei istneij :) poprsotu negocjujesz i tyle :)
problemem jest to ze ofe raczej nie jest juz do uratowania w zaden sposob ;/ skazane jest juz od neiwiadomoych czasow na kleske i niestety kto mial sie na nim wzbogacic to sie wzbogacil kosztem obywateli oczywiscie ;/
ja posiadam konto w mbanku, jest darmowe w prowadzeniu. ma wiele dodatkowych opcji do wykupienia kore mozna sobie kupic tkei jak ubezpieczenia, lokaty rachunek oszczednosciowy czy wiele wiele innych
Zmowy cenowe na wielką skalę? UOKiK alarmuje
niech sprawdza nasz rzad w ktorym sa zmowy cenowe dotyzczace kradziezy i rokradania panstwa polskiego!!! tam trzeba zaczac robic kontorle i odpowioednie osoby nalezy wsadzic do wiezienia!!
nareszcie ciemnogrod docenil roziwazania poprawiajace jakosc zycia i osczedzajace wiele czasu spedzonego w urzedzie. oby z roku na rok coraz wiecje osob z tego korzystalo to moze zwolnial wiekszosc tych urzednikow ktorzy nic nie robia a biora pieniadze
Szukasz mieszkania? Jako singiel masz gorzej
single to niech uciekaja za granice bo w polsce nie bedzie lepiej nigdy a jak sa singlami to nic ich nie trzyma. pakowac sie i uciekac poki jescze granic nie zamkneli....
witajcie. Mam taka sytuacje ze jestem zadłużony w ZUS na kwote prawie 10 tys (nie opłacone składki oraz odsetki). Nie mam siły już do tego. Poradzcie co mam zrobic aby spłacić ten ciągle rosnący dług (odsetki) wobec ZUSu.