Forum

Komentarze użytkownika "uciekinier"

Komentarze użytkownika: uciekinier

kamera panasonic

uciekinier / 2013-07-22 09:29
kolejna naprawde bardzo fajna kamerka z mozliwoscia nagrywania hd. dzieki sazstosowaniu dobrej stabilizacji obrazu oraz bardzo duzego zooma i wysokiej klasy obiektywu mozna naprwade piekne filmy krecic oczywiscie w hd. jakosc wykonania i cena naprawde zachecaja do zakupu tego sprzetu!

tragedia w gdansku

uciekinier / 2013-06-24 12:35
Teraz zbieramy zniwo "noweczesnego wychowywania" dzieci. 100% swobody, nie wolno karcic bo dziecko sie zestresuje. Ten zgubny trend i pogon za pieniedzmi daje rezultaty. Tradycja jest wysmiewana, nie ma szacunku dla starszych, w szkole lekcewazenie nauczycieli, politycy wmawiajacy nam ze nalezy byc "europejczykiem" a jeszcze lepiej "swiatowcem" przy czym im samym sloma z butow wychodzi. Znieczulica, arogancja, pogarda na kazdym kroku. Kto nie ma pieniedzy z tym liczyc sie nie trzeba - to haslo bardzo popularne. Popatrzmy na rzadzacych - ile tam niekompetencji i glupoty. Czy w powaznym kraju egzystowalby posel Polikot czy Niesiolowski. Jest zle a bedzie jeszcze gorzej.

Transmisja w internecie

uciekinier / 2013-06-20 10:58
to podchodzi pod sharing telewizyjny i jest karany grzywna i chyba do 3 lat. dla nadajacego i dla odbierajacego. lepiej sie w to nie bawic, teraz jest duzo telewizji dzialajacych online na zywo wiec po co lamac prawo jak cos jest za darmo?? ja na twoim miejcu nei ryzykowalbym z takim czyms jak wlasnie szerowanie sygnlu telewizjynnego.

szansa na tanszy prad

uciekinier / 2013-05-23 11:31
jest szansa, na szczescie chyba w tym temacie rzad niema nic do gadania a nawet sam chyba byl za tym aby ceny byly obnizone. trzeba czekac t osie wszystko okaze :)

Re: czas zgłoszenia pracownika do ZUS

uciekinier / 2013-05-15 13:29
ale to ubezpiecznie wsteczne to na ile dni moze maksymalnei moze obowiazywac? czy jest to 7 dni jak wspomnial wczesniej wiwan ??

jak negocjować cenę mieszkania

uciekinier / 2013-05-14 13:24
jak to jak? negocjujesz warunki sprzedazy mieszkana badz nieruchomosci. neima sprawdzonej metody negocjacji vbo cos takiego nei istneij :) poprsotu negocjujesz i tyle :)

komitet w sprawie OFE

uciekinier / 2013-05-13 14:18
problemem jest to ze ofe raczej nie jest juz do uratowania w zaden sposob ;/ skazane jest juz od neiwiadomoych czasow na kleske i niestety kto mial sie na nim wzbogacic to sie wzbogacil kosztem obywateli oczywiscie ;/

konto które się opłaca

uciekinier / 2013-05-13 12:43
ja posiadam konto w mbanku, jest darmowe w prowadzeniu. ma wiele dodatkowych opcji do wykupienia kore mozna sobie kupic tkei jak ubezpieczenia, lokaty rachunek oszczednosciowy czy wiele wiele innych

Zmowy cenowe na wielką skalę? UOKiK alarmuje

uciekinier / 2013-04-11 14:05
niech sprawdza nasz rzad w ktorym sa zmowy cenowe dotyzczace kradziezy i rokradania panstwa polskiego!!! tam trzeba zaczac robic kontorle i odpowioednie osoby nalezy wsadzic do wiezienia!!

rekord w e-deklaracjach

uciekinier / 2013-03-18 12:53
nareszcie ciemnogrod docenil roziwazania poprawiajace jakosc zycia i osczedzajace wiele czasu spedzonego w urzedzie. oby z roku na rok coraz wiecje osob z tego korzystalo to moze zwolnial wiekszosc tych urzednikow ktorzy nic nie robia a biora pieniadze

Szukasz mieszkania? Jako singiel masz gorzej

uciekinier / 2013-02-15 13:15
single to niech uciekaja za granice bo w polsce nie bedzie lepiej nigdy a jak sa singlami to nic ich nie trzyma. pakowac sie i uciekac poki jescze granic nie zamkneli....

zadłużenie w ZUS

uciekinier / 2013-02-06 08:24
witajcie. Mam taka sytuacje ze jestem zadłużony w ZUS na kwote prawie 10 tys (nie opłacone składki oraz odsetki). Nie mam siły już do tego. Poradzcie co mam zrobic aby spłacić ten ciągle rosnący dług (odsetki) wobec ZUSu.

Najnowsze wpisy