Forum
Komentarze użytkownika "wlodziuD79"
Re: Komentarze do portfela "Big Lebowski"
Witaj. A to co dzieje się w UE mam na myśli Włochy nie masz wrażenia ze może mieć wpływ na rynki. Nie obawiasz się że to plus wojna handlowa z Ameryką razem mogą mieć negatywny wpływ na DAXa? Pzdrawiamo
Witaj Big Lebowski
Niezmiernie się cieszę że znów jesteś ze swoimi komentarzami. Więc pozwole zadać dwa pytania.. najpierw co do indeksu DAX dalej twierdzisz że będzie piął się w kierunku 18000 pkt? Druga sprawa to widzę że zaczynasz inwestować w spółki energetyczne. Enea trochę spadła za to Tauron ładnie idzie do góry :-) Masz może przeczucia że to ta właśnie spółka może być teraz dawnym Synthosem? Dzięki i Pozdrawiam
Super! Będę czekał wytrwale..chyba że gdzieś jeszcze piszesz. Pozdrawiam
Witaj Big Lebowski. Minęły już dwa miesiące i cisza, nic nie piszesz.. można jeszcze liczyć na komentarze z Twojej strony? Pozdrawiam
Big Lebowski Witaj
Czyżby ropa zaczęła iść w tym kierunku jakim powinna i co wywija DAX zresztą wszystkie indeksy? Czy to jest już to i na wzrosty nie ma co za bardzo liczyć? Z góry dziękuje za komentarz.
Pozdrawiam
Witaj Big Lebowski
Proszę znajdź chwilę i przedstaw jak widzisz sytuację na rynkach.
Pozdrawiam
Witaj Big Lebowski. Proszę o komentarz: surowce, Dax, eurusd.. Pozdrawiam i jak by co to Wesołych Świąt :-)
Hej Big. Dziękuje za komentarz. Dax - twierdzisz że czeka go teraz taka korekta jak latem? Pozdrawiam
Witaj koleś:-) Prosimy o komentarz. Co Twoim zdaniem dzieje się na ropie i czy dolar jest już w trędzie wzrostowym i jak na to zareaguje złoto bo jak dolar zmienił kierunek tak złoto zaczeło spadać? do tego wszystkiego doszło około 10 września tak mi się wydaje.. Pozdrawiam
Witaj Big. Ostatnio dużo mówi się o zmianie szefa FED. Prezydent Trump chciałby żeby został nim Taylor co może wpłynąć na umacnianie się dolara i kolejnym osłabieniu złota. Jakie jest Twoje zdanie może na tym ucierpieć złoto? Pozdawiam
Witam. Czekamy na komentarz:) Dax pięknie doszedł do 13 tyś. pkt. Jak widzisz scenariusz na koniec roku dla tego indeksu? Pamiętam jak rok temu zaprognozowałeś go o 2 tyś. wyżej i trafiłeś w 100% Pozdrawiam
Witaj Big Lebowski. Ja jeżeli można poproszę znowu kilka słów na temat złota. Jeszcze przy ostatnim Twoim komentarzu wszystko wyglądało pięknie, przebicie rekordu z zeszłego roku wydawało się kwestią kilku dni. Jednak jak na złość zaraz doszło do spadków i wybrało kierunek południowy i nie chce odpuścić. Uważasz że jest to kolejna zwykła korekta czy tym razem coś innego, poważniejszego? Z góry dziękuje i pozdrawiam
Witam. Od razu składam podziękowania za to co robi złoto, dzięki tobie wytrwałem :) Mam też pytanie co do indeksu Dax. Jak twoim zdaniem może wyglądać wrzesień, mam na myśli okres przedwyborczy w Niemczech. Jesteś zdania że korekta będzie dalej kontynuowana? Pozdrawiam
Witaj Big Lebowski. Tak jak byłem zaniepokojony tym że rynek amerykański nie spada tak zaraz zareagował :). Złoto też coraz ładniej się zachowuje, chociaż w drugiej części dnia coś je przestraszyło można powiedzieć tak samo jak ropę. Wiesz co to mogło być czy jest to tylko korekta? Pozdrawiam