Forum

Komentarze użytkownika "wlodziuD79"

Komentarze użytkownika: wlodziuD79

Re: Komentarze do portfela "Big Lebowski"

wlodziuD79 / 2018-10-03 13:48
Witaj. A to co dzieje się w UE mam na myśli Włochy nie masz wrażenia ze może mieć wpływ na rynki. Nie obawiasz się że to plus wojna handlowa z Ameryką razem mogą mieć negatywny wpływ na DAXa? Pzdrawiamo

wlodziuD79 / 2018-09-26 15:03
Witaj Big Lebowski
Niezmiernie się cieszę że znów jesteś ze swoimi komentarzami. Więc pozwole zadać dwa pytania.. najpierw co do indeksu DAX dalej twierdzisz że będzie piął się w kierunku 18000 pkt? Druga sprawa to widzę że zaczynasz inwestować w spółki energetyczne. Enea trochę spadła za to Tauron ładnie idzie do góry :-) Masz może przeczucia że to ta właśnie spółka może być teraz dawnym Synthosem? Dzięki i Pozdrawiam

wlodziuD79 / 2018-06-22 16:03
Super! Będę czekał wytrwale..chyba że gdzieś jeszcze piszesz. Pozdrawiam

wlodziuD79 / 2018-03-11 23:22
Witaj Big Lebowski. Minęły już dwa miesiące i cisza, nic nie piszesz.. można jeszcze liczyć na komentarze z Twojej strony? Pozdrawiam

wlodziuD79 / 2018-02-09 13:16
Big Lebowski Witaj
Czyżby ropa zaczęła iść w tym kierunku jakim powinna i co wywija DAX zresztą wszystkie indeksy? Czy to jest już to i na wzrosty nie ma co za bardzo liczyć? Z góry dziękuje za komentarz.
Pozdrawiam

wlodziuD79 / 2018-01-04 14:51
Witaj Big Lebowski
Proszę znajdź chwilę i przedstaw jak widzisz sytuację na rynkach.
Pozdrawiam

wlodziuD79 / 2017-12-17 17:26
Witaj Big Lebowski. Proszę o komentarz: surowce, Dax, eurusd.. Pozdrawiam i jak by co to Wesołych Świąt :-)

wlodziuD79 / 2017-11-13 15:56
Hej Big. Dziękuje za komentarz. Dax - twierdzisz że czeka go teraz taka korekta jak latem? Pozdrawiam

wlodziuD79 / 2017-11-07 16:57
Dzięki, będę czekał..

wlodziuD79 / 2017-11-07 12:05
Witaj koleś:-) Prosimy o komentarz. Co Twoim zdaniem dzieje się na ropie i czy dolar jest już w trędzie wzrostowym i jak na to zareaguje złoto bo jak dolar zmienił kierunek tak złoto zaczeło spadać? do tego wszystkiego doszło około 10 września tak mi się wydaje.. Pozdrawiam

wlodziuD79 / 2017-10-31 12:50
Witaj Big. Ostatnio dużo mówi się o zmianie szefa FED. Prezydent Trump chciałby żeby został nim Taylor co może wpłynąć na umacnianie się dolara i kolejnym osłabieniu złota. Jakie jest Twoje zdanie może na tym ucierpieć złoto? Pozdawiam

wlodziuD79 / 2017-10-11 11:37
Witam. Czekamy na komentarz:) Dax pięknie doszedł do 13 tyś. pkt. Jak widzisz scenariusz na koniec roku dla tego indeksu? Pamiętam jak rok temu zaprognozowałeś go o 2 tyś. wyżej i trafiłeś w 100% Pozdrawiam

wlodziuD79 / 2017-10-01 15:46
Witaj Big Lebowski. Ja jeżeli można poproszę znowu kilka słów na temat złota. Jeszcze przy ostatnim Twoim komentarzu wszystko wyglądało pięknie, przebicie rekordu z zeszłego roku wydawało się kwestią kilku dni. Jednak jak na złość zaraz doszło do spadków i wybrało kierunek południowy i nie chce odpuścić. Uważasz że jest to kolejna zwykła korekta czy tym razem coś innego, poważniejszego? Z góry dziękuje i pozdrawiam

wlodziuD79 / 2017-09-07 20:37
Witam. Od razu składam podziękowania za to co robi złoto, dzięki tobie wytrwałem :) Mam też pytanie co do indeksu Dax. Jak twoim zdaniem może wyglądać wrzesień, mam na myśli okres przedwyborczy w Niemczech. Jesteś zdania że korekta będzie dalej kontynuowana? Pozdrawiam

wlodziuD79 / 2017-08-19 18:46
Witaj Big Lebowski. Tak jak byłem zaniepokojony tym że rynek amerykański nie spada tak zaraz zareagował :). Złoto też coraz ładniej się zachowuje, chociaż w drugiej części dnia coś je przestraszyło można powiedzieć tak samo jak ropę. Wiesz co to mogło być czy jest to tylko korekta? Pozdrawiam
do początku nowsze
1 2

Najnowsze wpisy