Forum

Komentarze użytkownika "wojtlek"

Komentarze użytkownika: wojtlek

wojtlek / 2009-09-13 21:03
Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź na moje pytanie.
Niestety, nie mam żadnych informacji, jedynie akcje kupione mniej więcej po tej samej cenie. Myślę, że podzielę tutaj Twój pogląd.
Pozdrawiam

Re: Komentarze do portfela "Ciułacz"

wojtlek / 2009-09-13 19:28
Witam Ciułaczu, co sądzisz o Mercorze? Raport za drugi kwartał niestety nienajlepszy...

Pozdrawiam!
wojtlek / 2009-09-03 16:11
Dziękuję za odp. i również pozdrawiam!

Re: Komentarze do portfela "kloszard"

wojtlek / 2009-09-03 13:34
Witam, Kloszardzie, kiedyś pisałeś, że nabyłeś Mercora, ja też posiadam te akcje. Strasznie męczy mnie ta społka, co myślisz o niej? Pozdrawiam!

Re: Komentarze do portfela "Big Lebowski"

wojtlek / 2009-06-17 21:18
Witam wszystkich i od razu przepraszam, że w trakcie tak poważnej dyskusji zwracam się z moja jakże prozaiczną prośbą. Pozwoliłem sobie
Bigu podejrzeć Twój portfel ( robię to ja niecny od czasu do czasu) i z lekkim niepokojem stwierdziłem, że zniknęło z niego BBIC. Czy mógłbyś mi powiedzieć, dlaczego??? Pozdrawiam...
wojtlek / 2008-04-26 12:27
Dzięki Bigu, spekulacje giełdowe niestety nie są dla mnie, za dużo wtedy o tym myślę, a cierpi tylko rodzinka( próbowałem z różnym skutkiem, ale z trudem udało mi siebie samego przekonać, że dla mnie nie jest to dobry sposób zarabiania), no cóż pozostaje mi zostać inwestorem długoterminowym. Raz jeszcze pozdrawiam i życzę przyjemnego weekendu..

wojtlek / 2008-04-26 12:11
Witam Bigu,
BBIC doprowadza mnie do czarnej rozpaczy, mógłbyś skreślić parę słów odnośnie tego, dlaczego akcje Twoim zdaniem tak spadają? Pozdrawiam serdecznie wszystkich...

wojtlek / 2008-03-22 14:13
Chciałbym złożyć wszystkim serdeczne życzenia zdrowych, pogodnych, miłych i rodzinnych Swiąt Wielkanocnych.
Serdecznie pozdrawiam
Wojtek
wojtlek / 2008-03-04 17:58
Chyba chodzi mi o podtrzymanie na duchu...

wojtlek / 2008-03-04 17:55
Witam serdecznie, Bigu czy mógłbyś wyrazić swoje zdanie na temat dwóch moich sztandarowych spółek - Ferrum i BBIC? Postanowiłem twardo, że na nich zarobię parę groszy, ale moja nadzieja ( i kapitał) topnieje w oczach.... Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów!
wojtlek / 2008-02-05 18:30
Witam, a może podsunąłbyś jakiś serwis w j. niemieckim?, pozdrawiam
wojtlek / 2008-01-10 21:08
Dziękuję bardzo za odpowiedz, spróbuję także stać się długodystansowcem na tym walorze, pozdrawiam..

wojtlek / 2008-01-10 20:55
Witam wszystkich serdecznie,
och, gdyby nie moja kochana żonka, która podtrzymuje mnie na duchu, jak tylko potrafi, to sprzedałbym wszystko już po raz drugi, pozwalając wyleszczyć się bezwzględnie.
Bigu, czy zechciałbyś powiedzieć mi, czy na BBIC także gdzieś tam masz ustawionego stopa ( patrz stal??), Te spadki na nim to chyba nie mają dna...pozdrawiam..

wojtlek / 2007-12-30 12:17
Dzień dobry wszystkim,
Bigu, czy nie kusi Cię powrót do BBID??? Ostatnio bardzo dużo dobrego tam się dzieje.
Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

wojtlek / 2007-12-21 22:01
Witam, ja także chciałbym wszystkim złożyć życzenia zdrowych, pogodnych, rodzinnych Swiąt Bożego Narodzenia. Zupełnie przez przypadek trafiłem kiedyś do kącika Gospodarza i od czasu do czasu pozwalam sobie tutaj zajrzeć, czasem nawet ośmielam się zadać pytanie lub poprosić o komentarz. Nie zdarzyło się nigdy, żebyś Bigu nie odpisał..., życzliwie i szczerze. Bardzo się cieszę, że mogę być obecny wśród Was. Raz jeszcze przyjmijcie życzenia wspaniałych Swiat, a na na Nowy Rok szczęścia, zdrowia i wszelkiej pomyślności.
do początku nowsze
1 2 3

Najnowsze wpisy