Forum

Komentarze użytkownika "zbigniew_les"

Protest organizacji PETA

zbigniew_les / 2011-02-15 18:19
witam.
W końcu ktoś podjął ten problem, dla ludzi wspaniała rozrywka, dla zwierząt ból i cierpienie.
Mam nadzieję, że coś się w tej kwestii zmieni.
pozdrawiam

20 milionów Egipcjan żyje za dolara dziennie. Dlatego nie chcą Mubaraka

zbigniew_les / 2011-02-15 18:18
witam.
W Egipcie za dolara to tak jakby w Polsce przeżyć za 10zł. Ja sobie tego nie wyobrażam, może jeden posiłek udałoby mi się za to kupić/zrobić. A co z resztą...
pozdrawiam

Połowa Polaków dobrze ocenia prezydenta

zbigniew_les / 2011-02-15 18:16
witam.
Zgadzało by się, że połowa. Tyle ile głosowało tyle popiera.
pozdrawiam

Co ósmy Polak lubi reklamy. Reszta nie

zbigniew_les / 2011-02-14 09:29
witam.
Ja sie raczej zaliczam do tej grupy 'reszta', zreszta jak pewnie wiekszosc z nas.
Pozdrawiam.

Nordic walking - spacerkiem po zdrowie

zbigniew_les / 2011-02-14 09:26
witam.
Człowiek idzie na spacer i oprócz wdychania świeżego powietrza i rozprostowania kości jeszcze ma tyle korzyści. Chyba trzeba zacząć.
Pozdrawiam

Kubica otrzyma relikwie Jana Pawła II

zbigniew_les / 2011-02-14 09:24
witam.
Moim zdaniem jest to bardzo duży zaszczyt dla Roberta, widać, że cała Polska się za niego modli i go wspiera.
pozdrawiam

Co lubicie robić w wolnym czasie

zbigniew_les / 2011-02-11 13:32
Ja też się podpisuję pod zwolennikami oglądania filmów, oprócz tego uprawiam trochę sportu: basen,a w lato oczywiście rower.

Gazety o sztuce?

zbigniew_les / 2011-02-11 13:30
Ja zawsze szukam takich informacji w internecie.
zbigniew_les / 2011-02-03 10:27
witam ponownie
Ja po prostu uważam, że bezpodstawne jest obarczanie winą o śmierć tych 3 osób kogoś, kto nie przeniósł głosowania. Pewnie uważacie, że wiedział wcześniej o katastrofie i zrobił to celowo. Może zatem ciągnijmy dalej, ówczesny prezydent jest winien śmierci 95 osób skoro zorganizował taki wyjazd. Nie wiem czy rozumiecie absurd całej sprawy.

pozdrawiam

Zamieszki w Egipcie: MSZ radzi zostać w Polsce

zbigniew_les / 2011-02-01 09:30
Witam.
Naprawdę zastanawia mnie czy ktokolwiek na własną odpowiedzialność wybierze się do Egiptu? Jak już MSZ radzi żeby zostać tzn. , że sytuacja nie jest najlepsza. Liczę na rozwagę polaków, ale zobaczymy.

pozdrawiam

Re: Jaki bank polecacie?

zbigniew_les / 2011-01-31 13:21
Witam.
Ja również posiadam konto w Deutsche Banku. Główne atuty to bezpłatne przelewy internetowe, których dość dużo wykonuję oraz bezpłatne wypłaty ze wszystkich bankomatów. Jest to dość wygodne dla kogoś, kto często wyjeżdża i nie zawsze ma dostęp do swojego banku.

pozdrawiam

Re: Wypowiedź Kaczyńskiego "superobrzydliwa"

zbigniew_les / 2011-01-31 13:07
Witam.
Wypowiedź Jarosława Kaczyńskiego była więcej niż obrzydliwa. Zresztą jakiekolwiek zrzucanie winy i wyciąganie bezpodstawnych zarzutów jest nieprzyzwoite. Pozwólmy żeby przyczyny tej tragicznej katastrofy oceniali specjaliści, a nie polityczni gracze.

pozdrawiam

Najnowsze wpisy