Forum
Komentarze użytkownika "zbigniew_les"
witam.
W końcu ktoś podjął ten problem, dla ludzi wspaniała rozrywka, dla zwierząt ból i cierpienie.
Mam nadzieję, że coś się w tej kwestii zmieni.
pozdrawiam
20 milionów Egipcjan żyje za dolara dziennie. Dlatego nie chcą Mubaraka
witam.
W Egipcie za dolara to tak jakby w Polsce przeżyć za 10zł. Ja sobie tego nie wyobrażam, może jeden posiłek udałoby mi się za to kupić/zrobić. A co z resztą...
pozdrawiam
Połowa Polaków dobrze ocenia prezydenta
witam.
Zgadzało by się, że połowa. Tyle ile głosowało tyle popiera.
pozdrawiam
Co ósmy Polak lubi reklamy. Reszta nie
witam.
Ja sie raczej zaliczam do tej grupy 'reszta', zreszta jak pewnie wiekszosc z nas.
Pozdrawiam.
Nordic walking - spacerkiem po zdrowie
witam.
Człowiek idzie na spacer i oprócz wdychania świeżego powietrza i rozprostowania kości jeszcze ma tyle korzyści. Chyba trzeba zacząć.
Pozdrawiam
Kubica otrzyma relikwie Jana Pawła II
witam.
Moim zdaniem jest to bardzo duży zaszczyt dla Roberta, widać, że cała Polska się za niego modli i go wspiera.
pozdrawiam
Co lubicie robić w wolnym czasie
Ja też się podpisuję pod zwolennikami oglądania filmów, oprócz tego uprawiam trochę sportu: basen,a w lato oczywiście rower.
Ja zawsze szukam takich informacji w internecie.
witam ponownie
Ja po prostu uważam, że bezpodstawne jest obarczanie winą o śmierć tych 3 osób kogoś, kto nie przeniósł głosowania. Pewnie uważacie, że wiedział wcześniej o katastrofie i zrobił to celowo. Może zatem ciągnijmy dalej, ówczesny prezydent jest winien śmierci 95 osób skoro zorganizował taki wyjazd. Nie wiem czy rozumiecie absurd całej sprawy.
pozdrawiam
Zamieszki w Egipcie: MSZ radzi zostać w Polsce
Witam.
Naprawdę zastanawia mnie czy ktokolwiek na własną odpowiedzialność wybierze się do Egiptu? Jak już MSZ radzi żeby zostać tzn. , że sytuacja nie jest najlepsza. Liczę na rozwagę polaków, ale zobaczymy.
pozdrawiam
Witam.
Ja również posiadam konto w Deutsche Banku. Główne atuty to bezpłatne przelewy internetowe, których dość dużo wykonuję oraz bezpłatne wypłaty ze wszystkich bankomatów. Jest to dość wygodne dla kogoś, kto często wyjeżdża i nie zawsze ma dostęp do swojego banku.
pozdrawiam
Re: Wypowiedź Kaczyńskiego "superobrzydliwa"
Witam.
Wypowiedź Jarosława Kaczyńskiego była więcej niż obrzydliwa. Zresztą jakiekolwiek zrzucanie winy i wyciąganie bezpodstawnych zarzutów jest nieprzyzwoite. Pozwólmy żeby przyczyny tej tragicznej katastrofy oceniali specjaliści, a nie polityczni gracze.
pozdrawiam