Forum
Komentarze użytkownika "caabi"
Komentarze użytkownika: caabi
caabi
/ 2008-12-08 09:28
/
Tysiącznik na forum
no właśnie wiem...... wiedziałem że tak naprawdę bessę przetrwam.... dokupowałem i akumulowałem twardo... i już teraz mógłbym z części powychodzić z ładnym zyskiem.... ale myślę sobie... jak zacznę się miotać a to dopiero początek wymęczonej hossy... i zamias zarobić 15% za 2-3 lata bym uciął 1000% ??? dlatego chyba nic nie robię..... z niczym.... jak wrócą spadki to poprostu dalej pokupuje i trzymanko....... ale to kolejny test silnej woli... tylko w drugą stronę ;)))
Re: GPW zacznie odrabiać straty?
caabi
/ 2008-12-08 09:23
/
Tysiącznik na forum
korci żeby realizować zyski... już na 6 papierach z 10 długoterminowych mam zyski..... takie od 5% do 15%..... kurde..... i teraz robi się problem..... :)))) hehehe
caabi
/ 2008-12-08 08:48
/
Tysiącznik na forum
przejadą po nim inni.... zobaczycie... ;))) będzie je odwrcał w pośpiechu ;)
caabi
/ 2008-12-05 15:19
/
Tysiącznik na forum
i tak szczerze mówić co to ma za znaczenie.... poruszamy się w coraz węższym kanale.... wkońcu wybije w górę...... ;))))
Re: GPW: Nie oglądając się na dane
caabi
/ 2008-12-04 11:24
/
Tysiącznik na forum
a można było msz po 2.50 dobierać bardziej......
nie mówie już nawet o kopciu czy o netii...... oby te ceny wróciły chociaż na chwilkę jeszcze bym dokupił troszkę.....
Re: GPW: Byki zrealizują zyski?
caabi
/ 2008-11-28 12:59
/
Tysiącznik na forum
ale beka.... patrzcie na PB
"* Redakcja: przez kilka minut mylnie wymieniliśmy na liście spółek, które straciły na opcjach, spółkę FAM. Przepraszamy!"
hihihihihiih teraz na takich spekulacjach wszyscy zaczną wywalać exporterów... ;)
caabi
/ 2008-11-28 12:57
/
Tysiącznik na forum
zaczeli by to sprzedawać to by utopili usa....i to tylko byłby papierek bezwartościowy..... a więc widzisz to się nazywa partnerstwo..... ;)
caabi
/ 2008-11-28 12:26
/
Tysiącznik na forum
a co ja jestem wróżbita ?? ;)))) wejść do strefy euro a po jakim kursie na jakim okresie przejściowym itp... nie wiem.... rynek to wyceni..... a co do ataku spekulacyjnego...... co najwyżej wypadniemy z widełek i będzie zmiana kursu wymiany..... tak chyba któryś kraj już miał.....
caabi
/ 2008-11-28 12:22
/
Tysiącznik na forum
tak ?? zawsze jak ktoś zarobi po jednej stronie to drugi traci ....... a powiedz..... jeśli oboje stają po tej samej stronie.... i oboje zarabiają ?? (nasz exporter zarabia.... odbioprca w niemczech zarabia..) to gdzie tu pomiędzy nimi problem ?? bo ja nie dostrzegam..... a cała bajka o wielkich korporacjach...... itp...... podam tylko jako przykład Lehman Brothers... reszty nie trzeba komentować... i całe teorie spiskowe dziejów to też bajka..... póki da się kogoś wyruchać to tak będzie... a teraz ruchają naszych exporterów.... życie
caabi
/ 2008-11-28 12:19
/
Tysiącznik na forum
po co to kupujesz ?? to będzie kolejna toora...... spekulacyjnie ?? ja bym wziął ale po 1-2 zł
caabi
/ 2008-11-28 12:19
/
Tysiącznik na forum
niezłe jaja...... a ciekawe kto się obłowi przy polimexie.... bo tam nie będzie 19 mln..... tylko z 1.9 mld zł pewnie :))))))
i takim oto sposobem można w tym kraju zarobić grubą kasę.. ;))) i nikt nie powie że to złe..... zobaczycie jeszcze millennium będzie w telewizji pokazywane jako dobroczyńca co umorzył dług :)))) nie mogę....
caabi
/ 2008-11-28 12:15
/
Tysiącznik na forum
ale po co dawać pole do popisu debilom.... tym bardziej że takie ropczyce poprsotu albo padną albo millena na nich zarobi grube miliony na ich głupocie.... po co aż tak ma ryzykować cała polska ?? wejdźmy do strefy euro i mamy spokój....
Re: GPW: Byki zrealizują zyski?
caabi
/ 2008-11-28 12:13
/
Tysiącznik na forum
I niech mi teraz ktoś powie że byśmy się do strefy euro nie spieszyli i że przyjęcie w 2012 jest nieuzasadnione i zbyt "pospieszne" jak to mawia ten prezydent....
trzeba koniecznie teraz jak najszybciej.... niech robią to jak chcą czy referendum czy nie..... trzeba to zrobić i wejść jak najszybciej..... to moje zdanie a teraz PO będzie miało ciekawą debatę z PIS na argumenty dot. Wejścia do strefy Euro... bo z tego nam się zaraz zrobi kryzys realnej gospodarki
caabi
/ 2008-11-28 12:10
/
Tysiącznik na forum
może się rozliczyć z 3-cią stroną transkaccji... przycisnąć ropczyce... przejąć pakiet akcji.... umorzyć dług (odpis 19 mln idzie w konto milennium)
akcje biorą po cenie nominalnej albo za symboliczną złotówkę......
pożniej..... idzie hossa kurs ropczyc idzie w góre millenium sprzedaje
akcje za np 30 mln zł.. i jest 11 mln do przodu... proste jak bydowa cepa... nie etycznie ?? nie moralne ?? tak i to bardzo... ale w oczach opinii publicznej nie... bo przecież umożyli dług... ocalili zakład miejsca pracy itp...... INTERES WYPASIONY i po fakcie każdy będzie zadowolony.... a wyruchają akcjonariuszy...... :)))
caabi
/ 2008-11-28 12:06
/
Tysiącznik na forum
to tylko w banku millennium :)))