Forum

Komentarze użytkownika "caabi"

Komentarze użytkownika: caabi

Re: Oczekiwane spekulacyjne wybicie

caabi / 2006-09-01 11:58 / Tysiącznik na forum
jestem chyba szalony kupiłem dziś rano jeszcze KGHM, po 107. 75% mojego portfela to KGHM... :)))
czekam na wybicie. oby jak najszybciej zanim mój zapał w tą spółkę może wygasnąć.
ps. narazie miedź się trzyma dobrze.

caabi / 2006-09-01 12:12 / Tysiącznik na forum
narazie wszystko wyglada ładnie, BUX FTSE CAC a my równo z nimi, może zaczniemy wkońcu wyprzedzać.
btw - mój drugi fawory jedzie ładnie PGNiG, to impulsik po tej umowie którą zawarli wczoraj, a jeszcze czekam tylko na wybicie jak zatwierdzą podwyżkę, a więc trzymam do czwartku.

caabi / 2006-09-01 12:12 / Tysiącznik na forum
narazie wszystko wyglada ładnie, BUX FTSE CAC a my równo z nimi, może zaczniemy wkońcu wyprzedzać.
btw - mój drugi fawory jedzie ładnie PGNiG, to impulsik po tej umowie którą zawarli wczoraj, a jeszcze czekam tylko na wybicie jak zatwierdzą podwyżkę, a więc trzymam do czwartku.
caabi / 2006-09-01 12:20 / Tysiącznik na forum
no i coś kontranty na USA idą w górę........ oj chyba coś się kroi.
chyba do tej 14.30 się będziemy bujać lekko w górę a jesli ma wyskoczyć nad 3000 to od tej 14.30 i to mocno.
caabi / 2006-09-01 13:07 / Tysiącznik na forum
przegioł, no ale głupi się urodził.

caabi / 2006-09-01 14:41 / Tysiącznik na forum
no i zaczyna się spektakularne wybicie !!! (chyba)
caabi / 2006-09-01 14:44 / Tysiącznik na forum
a ja po 4.50 heheheheh ale mało wiec niech sobie czeka a nawet i 10 lat.
caabi / 2006-09-01 14:53 / Tysiącznik na forum
skończyło się już :(((
heheheh.
ale tak całkiem poważnie nie kumam europa w góre i to mocno bo u nich jak jest koło + 1% to naprawde nieźle a BUX i nasz WIG sie buja kolo otwarcia.
hmm jak by nie bylo chętnych obrót też mizerny.
caabi / 2006-09-01 14:57 / Tysiącznik na forum
co nas nie zabije to nas wzmocni. ale czeka nas dlugie czekanie na odkopanie gotowki w tej spoleczce.
caabi / 2006-09-01 14:57 / Tysiącznik na forum
co nas nie zabije to nas wzmocni. ale czeka nas dlugie czekanie na odkopanie gotowki w tej spoleczce.
caabi / 2006-09-01 15:18 / Tysiącznik na forum
chyba przestanę nawet z tobą gadać kimkolwiek jesteś.
to co piszę na temat kGHm to tylko moje poglady z ktorymi mozesz sie nie zgodzić i widzę że się nie zgadasz, spoko rozumiem to, ale dziwią mnie dwie rzeczy piszesz tylko jak kghm spada jak rosnie to siedzisz cicho, a jak cię pytałem w co inwestujesz to wymijasz się od odpowiedzi cos mi sie wydaję że wogóle nie inwestujesz albo moczysz tak bardzo że nie chcesz sie tym pochwalić. A swojego zdania nie zmienie mysle że kghm pojdzie w góre.
a może i jestem malo kumaty ale ty chyba jeszcze bardziej skoro nie widzisz ze sytuacji na innych gieldach jest jednoznaczna czyli polnoc, a my dalej marazm przy srednim obrocie co swiadczy o nadal niezdecyzdowaniu.
wiec chyba ty jestes nie kumaty jak tylko patrzysz ze spadl kghm i juz mnie jedziesz.
NARA
caabi / 2006-09-01 15:29 / Tysiącznik na forum
a ty znowu gadasz takie bzdury. ciągle widze te same wpisy, proszków wolomin i kghm.
hehehee.

caabi / 2006-09-01 15:36 / Tysiącznik na forum
DO ADMINA.
I PATRZ KOLEŚ>>>>> CO SIĘ DZIEJE.
PEWNIE NIE ODPISZESZ BO KGHM TROCHE PUCHNIE.
3000 chyba będzie....... :))))

Re: Spodziewane wzrosty na giełdzie

caabi / 2006-09-04 08:40 / Tysiącznik na forum
dziś liderem do wzrostu kghm, miedz dzis z ranca znow w gore +1,50%
caabi / 2006-09-04 09:13 / Tysiącznik na forum
od piątku.

Najnowsze wpisy