Forum
Komentarze użytkownika "caabi"
Komentarze użytkownika: caabi
caabi
/ 2006-09-06 11:33
/
Tysiącznik na forum
no wiem, ale jak ma cena poleciec o ponad polowe, to po co mam to trzymac 10 lat, jak moge sprzedac i pobawic sie na mni np dlatego pytam i proszę o radę ( w tej chwili mam kosmetczną stratę )
caabi
/ 2006-09-06 12:18
/
Tysiącznik na forum
Dołączę się Moim zdaniem a na tym forum jestem troszkę, Znacznik podchodzi do sprawy proawidło chce polemizować z Rockim a teraz Anty znacznikiem ( sam login Anty Znacznik jest smieszny po prostu) a anty znacznki tylko gada o spadkach, a w istocie ani razu nie pochwalil się na czym gra inwestuje ??? chyba na niczym skorro piszesz że dopiero założyłeś rachunek inw. dołączyłem się ponieważ podobny problem jak znacznik mam z innym naganiaczem Adminem, który cały czas mnie jedzie ostro że KGHm spadnie i strace wszystko, ale nie słucha co sie do niego pisze tylko mowi ze spadnie i juz, a przypadek podobny bo tez chyba nie gra bo ani razu nie pochwalil sie swoim portfelem.
Odwagi znacznik, a czasem poprostu olewaj takich ludzi, nie wiem po co pisza, jak sami nie inwestuja.
pozdro.
Re: Publikacje w USA ustawią dziś zachowanie indeksów
caabi
/ 2006-09-06 13:02
/
Tysiącznik na forum
Wystarczy że KE podniosła prognoze PKB dla polski z 4,5% na 5% i mamy wybicie na gieldzie, hehehe teraz będzie o nas glośno za granicą i kapitał zacznie napływać. tak sobie myslę, że tak będize.
caabi
/ 2006-09-06 13:06
/
Tysiącznik na forum
Nasz parkiet na niemców chyba aż tak bardzo nie patrzy, USA się liczy, jak u nich ben powie ze koniec podwyzek to bedzie impuls, a EBC podniesie ale o 0.25% i to juz chyba jest lekko zdyskontowane bo po ostatnim komunikacie dali ten sygnal.
caabi
/ 2006-09-06 13:10
/
Tysiącznik na forum
troche ostatnio rósł, moim zdaniem dobra spółka ale kupilaś chyba na troszkę wysokim poziomie cenowym.
caabi
/ 2006-09-06 13:12
/
Tysiącznik na forum
ja tam wogóle nie gram na kontraktach trzymam się od tego z daleka, wole czysta gre na akcjach, ot tak chcialem sie tym z wami podzielic :))
caabi
/ 2006-09-06 13:14
/
Tysiącznik na forum
heheeh dobre :)))
ale moim zdaniem jakiś malutki wplyw jej powrót do rzadu moglby miec na nasza gielde jesli by wrocila w obecnym czasie kiedy tocza sie rozmowy na temat budrzetu, Ją widzę w roli ośmieszającej rządania leppera i giertycha. to byłby taki bacik na tych buraków. :))
caabi
/ 2006-09-06 13:16
/
Tysiącznik na forum
A tak jeśli pomyśleć "globalnie" to przecież my rosnąc bedziemy jeszcze wiele lat z uwagi na fakt iż musimy doganiać gospodargi wysoce rozwiniete, do niemcow mamy przeciez ze 25 lat w plecy. wiem ze to może nie miec wplywy bezposredniego na gielde ale u nas "klimat" bedzie raczej pozytywny bo potwencjal do wzrostu mamy olbrzymi
caabi
/ 2006-09-06 13:21
/
Tysiącznik na forum
mam rękę na pulsie :))
spoko odreagować trochę powinna dziś więc nie panikuję przy takich wachaniach dzis, a pozatym czekam na wyzszy poziom, ceny KGHm jeszcze nie sprzedam czekam na 130
caabi
/ 2006-09-06 13:33
/
Tysiącznik na forum
chińczyków to nie długo będzie tyle że się na ziemi nie pomieszczą hehehehe.
a importować to niedługo będziemy polaków z zagranicy do pracy u nas.
caabi
/ 2006-09-06 13:51
/
Tysiącznik na forum
odpuść znacznik, to do niczego nie doprowadzi jak ktos jest anty to juz taki zostanie. i co kogo do cholery obchodzi ile ktoś zarobił ??? od tego jest Skarbówka heheheh
caabi
/ 2006-09-06 13:59
/
Tysiącznik na forum
Anty znacznik a czemu myślisz że poziom wykształcenia lub to ile kto zna języków ma jakiikolwiek wpływ na to czy ktos zarabia na gieldzie czy traci, i co z tego że malarz kupił
akcje i zarobił sporo ( sporo to pojęcie względne mógł zarobić jeden procent od kapitału 10 mln. - to dużo kasy by było )
moim zdaniem takie gadanie nie ma sensu, znam ludzi którzy na giełdzie się naprawde znają i są na niej długo i nie ma reguły raz zarobisz raz stracisz to jak gra w ruletkę, z czasem jednak grając można wyczuwać szansę i potrafić się podpiąć pod trend, a czasem jest calkiem na odwrót, i przechwalanie sie kto ile zarobił nie ma najmniejszego sensu. Zez pod uwagę też to że nikt tu za to że masz jakies tam tytuły i wiedze których nie mam zamiaru kwestionować będzie poważać.
P.S. jaki masz portfel inwestycyjny, inwestujesz w WIG20 czy wolisz male spólki ??
caabi
/ 2006-09-06 14:08
/
Tysiącznik na forum
A Jak wam w sporze brakuje argumentów, sięgnijcie do statystyki. 94 ludzi na 100 wam uwierzy. heheheh.
ww. żarcik z z Joemonstera, polecam tak na marginesie tą stronkę na rozluźnienie. :)))))))
Re: Źle się dzieje na parkiecie
caabi
/ 2006-09-07 10:37
/
Tysiącznik na forum
szkoda tylko że jak miedź nadal drożeje, już przebiła na dobre 8000 tys. to taka sytuacja na innych parkietach i u nas. bo gdyby nie ten klimat ogólny to KGHm by sobie poleciał wysoko a tak to tylko nas trzyma zebysmy za glęboko nie spadli :(((
trza to przeczekać i kupić coś taniej.
Re: Źle się dzieje na parkiecie
caabi
/ 2006-09-07 11:42
/
Tysiącznik na forum
Panowie i Panie, dziś skorzystałem z okazji i sprzedałem KGHm jeszcze po 118. ufff zarobiłem jestem happy kasa była potrzebna, no i oczywiscie trzeba teraz skorzystac z okazji i zakupic cos tanio hehehehe :)))
ale do KGHm wróce napewno tylko chyba w przyszłym tygodniu............
coś polecacie na krótką spekułę ???