Forum
Komentarze użytkownika "EUROsraka"
Przelew na zamknięte konto
jeżeli to był przelew z zagranicy, to już po tobie, bo koszty odkręcenia tego będą większe, niż to warte. jakbyś to zrobił z krajowego banku, to przelew wróciłby w ciągu max 2 dni roboczych na konto nadawcy. a tutaj - klops!
ale przejdź się do tego pekao s.a.
kredyt stała stopa a zmienna
witam, pytanko - czy polecacie zmienić kredyt ze zmienną stopą (Santander, rata aktualna 309 pln, 28 rat zostało) na kredyt o stałej stopie (bnp paribas, 28 rat po 310pln). trochę żałuję, że od razu po pierwszej podwyżce stop 7 X nie zamieniłem tego, ale cóż. ratę do września miałem 300pln. teraz wzrośnie do 310 prawie... obstawiacie dalsze, ale znaczne podwyżki stóp? 9 pln nie majątek, ale jak stopy wzrosną powyżej 2%, to kwota nadpłaty już się robi poważna...
Re: BNP Paribas dzwoni z propozycja zmiany kredytu gotowkowego na kredyt...
nie spotkałem się, chyba ze jeden pracownik chce wyrobić target i podbiera klienta drugiemu... ciekawe, co wybrałeś... bnp ma kredyty ze stała stopą i do września można było mieć fajne oprocentowanie, jeszcze przed podwyżka stop procentowych... byłeś w banku.. załatwiłeś coś?
Re: W jakim banku kredyt na najlepszych warunkach?
tak jak ktoś napisał, osobiście polecam bnp paribas, ale najlepiej mieć tam konto... wtedy pożyczka najlepiej online przez bankowość elektroniczną. fajna opcja to to, ze ten bank ma stała stopę... a wiec u innych raty rosną (oczywiście w dzisiejszych czasach), a tutaj ratka stoi w miejscu.... wówczas parę złotych można zaoszczędzić.
Re: Pomocy! Otrzymałam list windykacyjny
To firma która skupuje długi od innych firm pożyczkowych, telekomunikacyjnych itp. niestety musiałabyś napisać kiedy ten dług powstał, aby ktoś mógł Tobie pomóc. podjąć decyzję o spłacie bądź olaniu ich. Poleconym to przyszło? Zwykłym?