Forum

Komentarze użytkownika "EUROsraka"

Komentarze użytkownika: EUROsraka

Re: Pomocy! Otrzymałam list windykacyjny

EUROsraka / 2021-12-07 08:22
To firma która skupuje długi od innych firm pożyczkowych, telekomunikacyjnych itp. niestety musiałabyś napisać kiedy ten dług powstał, aby ktoś mógł Tobie pomóc. podjąć decyzję o spłacie bądź olaniu ich. Poleconym to przyszło? Zwykłym?

Re: W jakim banku kredyt na najlepszych warunkach?

EUROsraka / 2021-11-30 18:19
tak jak ktoś napisał, osobiście polecam bnp paribas, ale najlepiej mieć tam konto... wtedy pożyczka najlepiej online przez bankowość elektroniczną. fajna opcja to to, ze ten bank ma stała stopę... a wiec u innych raty rosną (oczywiście w dzisiejszych czasach), a tutaj ratka stoi w miejscu.... wówczas parę złotych można zaoszczędzić.

Re: BNP Paribas dzwoni z propozycja zmiany kredytu gotowkowego na kredyt...

EUROsraka / 2021-11-30 18:15
nie spotkałem się, chyba ze jeden pracownik chce wyrobić target i podbiera klienta drugiemu... ciekawe, co wybrałeś... bnp ma kredyty ze stała stopą i do września można było mieć fajne oprocentowanie, jeszcze przed podwyżka stop procentowych... byłeś w banku.. załatwiłeś coś?

kredyt stała stopa a zmienna

EUROsraka / 2021-11-30 18:10
witam, pytanko - czy polecacie zmienić kredyt ze zmienną stopą (Santander, rata aktualna 309 pln, 28 rat zostało) na kredyt o stałej stopie (bnp paribas, 28 rat po 310pln). trochę żałuję, że od razu po pierwszej podwyżce stop 7 X nie zamieniłem tego, ale cóż. ratę do września miałem 300pln. teraz wzrośnie do 310 prawie... obstawiacie dalsze, ale znaczne podwyżki stóp? 9 pln nie majątek, ale jak stopy wzrosną powyżej 2%, to kwota nadpłaty już się robi poważna...

Przelew na zamknięte konto

EUROsraka / 2011-03-02 11:58
jeżeli to był przelew z zagranicy, to już po tobie, bo koszty odkręcenia tego będą większe, niż to warte. jakbyś to zrobił z krajowego banku, to przelew wróciłby w ciągu max 2 dni roboczych na konto nadawcy. a tutaj - klops!
ale przejdź się do tego pekao s.a.

Najnowsze wpisy