Forum
Komentarze użytkownika "flugo"
Komentarze użytkownika: flugo
Gwiazda Śmierci nas oślepiła w postaci zielonej wiązki promieni laserowych z działka polskiego i czerwonej z działka zza oceanu...
wiesz co było fajne na tym forum? Że nikt się nie wywyższał. Było- kupiłem,sprzedałem, zarobiłem,straciłem w różnych odmianach. I faktycznie strach coś napisać z obawy że się p************* do gramatyki bądź ortografii.
Umów się z mari w realu, dajcie sobie po mordach i tyle.
A na razie to jest odwrotnie niż napisałeś wyżej- gdyż każdy fakt jest interpretowany przez Kenobiego jako zapowiedź nadejścia Gwiazdy Śmierci.
A mnie intrygują obroty na Pamapolu od wczoraj. Ktoś ma jakiś pomysł co tam się dzieje?
zarząd dostał
akcje jako premie i sypia chamy- tak w dużym skrócie! S********* wykorzystali split, dobre info i sypia. Ja kupowałem po 272-286 z zamiarem sprzedaży po 30 a po dobrych info chciałem dłużej potrzymać- a teraz to wyglada na dłuuuużej bardzo.
w pułapkę to ja juz wpadłem. A pułapka ma na imię ma GTC.
jak mnie wkurza brak gotówki!!!
moje serce nie wytrzyma taaakich skoków...
i nie tylko spadki o czym informuje Ciebie posiadacz akcji mni, mispolu i paru innych -:)
Re: Przewidywana kontynuacja wzrostów, jednak zalecana ostrożność
GTC- ulubieniec inwestorów z dzikiego zachodu się korekci
aż miło...
Wilczęga rzekł" będzie zysk trzycyfrowy i Rosja w połowie września".
potęga PR... oj jak brakowało tego ostatnio...psychologiczna a nie biotechnologiczna spółka...
Re: Oczekujemy silnych wzrostów
mispol ktoś polubił...kiedy pamapol podpisał kontrakt z wojskiem na 6mln, ten pozostał niewzruszony, mispol podpisuje umowe na 5 mln i proszę jak ładnie sobie idzie up...
Żeby tak jeszcze to mni drgneło a tu "nic ciekawego" jak w kaberecie ani mrumru...
14ZACH- zwiał mi jak był po 18, po 20 już byłem przekonany i znowu up- wymiana zarządu była ostatnio i ma przyszłość(j/w). Chyba sprzedam gtc lub batona i wejdę w Zdicha...