Forum
Komentarze użytkownika "flugo"
Komentarze użytkownika: flugo
nie zapłacił za lipiec bo firma w upadłości- ale tego nie rozumiesz- prawda?
za trudne dla ciebie- może ma konta zablokowane?
jeździj gdzie chcesz swoim skyline i podrywaj łosie - z toba to nawet mega wyposzczony gej długo nie ujedzie- chyba,że taki co sie realizuje w okazywaniu litości politowania
sami wymyslili miejsce i zabrali partnerów/partnerki trzynastki odebrali bo wynik załozony zrealizowali- a ciebie spotyka to na co zasługujesz - samotne podróżowanie po norwegii i imprezki z wylewaniem żali- założ działalność to poczujesz smak odpowiedzialności trzydziestoletni frustracie
nie odzywaj sie do mnie i zapytaj sie gdzie byli moi pracownicy w tym roku na koszt firmy
jesli chodzi o gwałt- to twoja specjalnosc- kryptopedale onanisto:))
tak mają zakompleksione kryptopedały- zaprzecza swoim potrzebom a ze jest gejem wstydzi sie przyznac- czego ty oczekujesz od frustrata
grunt,że genów nie przekaże, pomyłki sie Naturze zdażają:)
w Brodnicy to festiwal bluesa był 94 czy 95 to było
pamiętam taki festiwal w Brodnicy jak sie dresom ubzdurało i menelom miejscowym,że kudłaci sa do bicia i nadstawiają 2 policzek- walki trwały 2 dni, finał był taki,że wszyscy lali sie z policją
ciekawe ile twoja gmina zarabia na "brudasach"
ciekawe czy Marike tez nazwiesz brudaska
nie myslałem,że z ciebie taki prostak
nie odzywaj sie do mnie kryptopedale
a jesli chodzi o ideały to raczej twój
Holenderski pracodawca chciał podpalić Polki?
---------------
Już myślałem, że spoko gość...
jak to dobrze,że natura pozbawiła cię chęci przekazania genów
Powinni
się skrzyknąć i porwać mu synalka tak jak porwali Olewnika
za ten tekst mógłbym się nie powstrzymać
a JB Bydgoszczy niech unika jak ognia tak jak unika odpowiedzialności za słowa
ciekawi mnie czy twoje podżeganie do przestępstwa podchodzi pod jakis paragraf- sprawdzę i dam ci znać
jak zwykle przeinaczasz
nie dostali pensji za lipiec- tak?
myslę, że dobrym pomysłem byłoby płacenie z góry- prawda JB? najpierw płaca potem płaca?
a za te teksty w których przeginasz ktos kiedys ci w******* spuści gówniarzu- i ty masz 30 lat- niewiarygodne
wszyscy informatycy to takie pomyłki genetyczne jak JB?
ty tak przy młodym popijasz?
Re: Inwestorzy dalej chcą kupować akcje
Spółka Wal-Mart, największy na świecie sprzedawca detaliczny, zanotował w II kwartale zysk netto w wysokości 0,88 dolara na akcję - podała spółka w komunikacie.
Analitycy spodziewali się zysku netto wynoszącego 86 centów na akcję.
Przychody spółki w II kwartale wyniosły 100,9 mld USD. Analitycy oczekiwali 102,7 mld USD.
Rynek pozytywnie przyjął wyniki spółki. Kontrakty na indeksy w USA umocniły swoje wzrosty.
"Rynek detaliczny jest bardzo istotny, gdyż to na konsumentach spoczywać będzie ożywienie i pobudzenie gospodarki" - powiedział Claudio Meiger z CIC Schweiz AG.
ja tam kena o immo chciałbym spytac ale brak mi śmiałości:))