Forum
Komentarze użytkownika "flugo"
Komentarze użytkownika: flugo
Re: Komentarze do portfela "flugo"
zapis na NE Luga wykonany, zobaczymy jak sobie groszówki poradzą na głównym
53% przychodów generuje eksport- powinno byc okey do końca roku, ale nie wiaże z nim specjalnych planów i jest do odstrzału, podobnie jak w********** power media
troche czasu jest- fakt
choc z drugiej strony, nie lubie decydować powyzej pewnych kwot spontanicznie, a wolny umysł w miare będę miał jak bedzie po ptakch, czyli po 20 czerwca
czytając Tomtaya- hehe- chyba jednak trza sie trzymac planu, ewentualnie drobne modyfikacje wprowadzic i takiego szmacianego powersa wywalic- wiary w niego juz nie mam od dawna a trzymanie dla trzymania mija sie z celem- zobaczymy w ciagu tygodnia, teraz LUga trzeba wykupic
dzieki wszystkim
Re: Komentarze do portfela "needle"
Panowie,
mam do objecia
akcje NE Atona
chcialem to finansowac ze sprzedazy akcji atona powyzej 6 zeta lub w okolicach- a teraz nie jestem juz taki pewien- chciwosc przegrywa z rozsadkiem i zastanawiam sie czy nie dolozyc kasy na wykup z zewnatrz
POWSTRZYMAJCIE MNIE ZDROWOROZSADKOWCY:)
moi drodzy,
prosze- wpiszcie tutaj kiedy pipki beda jesli w ogole notowane do kiedy wykup itd- wsie szczegoly, dosc zakrecony jestem a nie chcialbym tego przegapic
i tak ma być
pamietaj o emisji nowych akcji- od ich ceny i powodzenia emisji zaleza dalsze losy gieldowe krychy, o perspektywy rozwoju na rynku rzeczywistym nie wirtualnym nie ma sie co martwic
czyli do 2 wiem miej wiecej co sie dzialo..
od 2 z minutami do ok. 6.30 kiedy przejalem pociag mam luke- i dzwoni jakis taksowkarz i twierdzi, ze mu 300 pln jestem winny i jeszcze jakis klub ze kanape za pińset zniszczylem, ech- warszawski sen:)
dziekuje wszystkim i do nastepnego:)
Re: Fatalny tydzień dla GPW
dolar na ryj
i o to chodzi
anonim przyniesie łyche- no to sie pod niego podłacze i sprofanuje cola
jeden ch**, mialem wtedy pelny portfel i bylem na kilkudniowym urlopie- jak w radiu zaczeli gadac o maly wlos na drzewie nie wyladowalem
a dolar po 3,4 a euro 4,2?
ja nie pekam a ty lutuj bez litości i dzwoń do nich" gdzie moje diengi?"
sypcie, sypcie- żebrze u hamerykanów o odroczenie platnosci- kto to k**** w turystyce wymyslil, ze przy grupach ad hoc trzeba placic na 30 dni przed, psiakrew!
lutuj te swoje dolce na rynek, bo mnie z torbami puscisz:)
Re: GPW: Jaki będzie efekt tąpnięcia w Nowym Jorku?
dolec 3,3- pieknie k****, pieknie