Forum
Komentarze użytkownika "flugo"
Komentarze użytkownika: flugo
nie ma czego gratulowac, mam jeszcze
akcje kupowane po 145 przed splitem:)
wywalona czesc po 88, 80 i kupione ponownie w okolicach 60 i jakos srednia sie zrobila
powermedia mnie zaskoczyla dzisiaj- newsa nie znalazlem...
Re: Komentarze do portfela "Big Lebowski"
jutrzence plotki o dobrych wynikach oraz o zamieszaniu wokół CADBURY( fuzja a zwiazku z tym prawdopodobna sprzedaż wedla- kto wie, moze i Kolańskiemu) wyraxnie pomaga:)
to byloby przejecie jak goplany onegdaj...
duza rzecz
pzdr
czesc Gio,
drop mi sie nie podobal swojego czasu- przyjrze sie teraz jak znajde chwilke
pzdr
ps. spadłem z krzesła:))
Re: Komentarze do portfela "Big Lebowski"
LUG- niby wszystko cacy w ksiegach, niby zyski, niby minimini wzrosty sprzedaży, nowa fabryka oddana do uzytku w zeszłym roku, fajne produkty
ALE- ostatnim dużym wygranym przetargiem kryty tor kolarski w Pruszkowie i od tego czasu cisza- startuja w przetargu na oswietlenie Narodowego Stadionu w Wawie ale nie wiem na jakim to jest etapie, trzymam padline w portfelu i razem z pwr to pierwsze pozycje do wywalenia - hossy im potrzeba
acha- LUG na skokowy rozwój raczej szans nie ma
pzdr
spółkę aton wynalazł forumowicz GIO:
"2008-03-04 20:25:12 | | gio
Re: Było miło, ale się skończyło
Zarząd ATON-HT S.A. informuje, iż dnia 27.02.2008 we Frankfurcie nad Menem odbyło się
spotkanie przedstawicieli ATON-HT S.A. z francuskim koncernem oraz firmą niemiecką . Na konferencji zostały uszczegółowione zasady współpracy konsorcjum powołanego na potrzeby realizacji programu AMIANTE w ramach 7 programu ramowego (PR7) Unii Europejskiej.
naganiam do dłuższej obserwacji."
SZACUNEK
szkoda,że gdzies zniknął jak wielu zreszta madrych i sympatycznych forumowiczów
pzdr
hehe
ATON trzeba przyznać zrobił znakomity PR rynkowi NC
pamiętacie co pisano jeszcze 2 lata temu- jaki to syf, badziewie, wymysł ludwiczka, oszustwo itd.?
Warrena do tablicy przez sympatie nie wzywam:)))))
gratki dla kolegi spekulanta:)
kolejna zeta na azbeście zrealizowana?
pzdr
można rzec miłosnik
ale to bład tak sie zwiazywać z akcjami
abstrakcja?
ja pierwsza transze po 2,6 z poltora roku temu kupowalem:)
golemie- mam tu pierwsza inspekcje z PIPu po zwolnieniu dyscyplinarnym pracownika
watpie abym znalazl czas na cokolwiek szczegolnie ze wyjezdzam w przyszlym tygodniu, masakra jakas
na krynickiego- maja przejsc na głowny i szykuja emisje- ostatnia byla po 3,8 bodajze- trzeba sprawdzic, na euroimplant, readgene- ale nie ryzykowalbym duzego kapitalu, na ekoexport- ciekawa dzialalnosc-lider w branzy ale korekta mu sie przyda
pzdr
ps. z Krysia nie jestem obiektywny...
yo
pikne obroty jak na NC:)