Forum

Komentarze użytkownika "flugo"

Komentarze użytkownika: flugo

flugo / 2010-10-14 20:16 / portfel / Dziecko hossy
taka karma
flugo / 2010-10-16 17:08 / portfel / Dziecko hossy
trzeba się napić
flugo / 2010-10-24 20:23 / portfel / Dziecko hossy
7 na świecie wśród najlepszych kierowców- ciekawe spojrzenie na przeciętność:)
flugo / 2010-11-08 16:20 / portfel / Dziecko hossy
yo- cos tam sie zaczyna dziac wreszcie na tym glownym parkiecie

Re: Debiut akcji GPW na GPW przyćmi wszystko

flugo / 2010-11-09 10:00 / portfel / Dziecko hossy
wtf?
http://www.money.pl/gielda/spolki_gpw/assetus;sa,ASS,informacje.html
flugo / 2010-11-15 16:36 / portfel / Dziecko hossy
każdy radykalizm powinien byc zakazany- zarówno ONR, który bardziej przypomina Hitlerjungen jak i RAAF odwolujacy się wprost do dziedzictwa czarnego wrzesnia itp.
To,że ziemkiewicz nie wstydzi sie stawac ramie w ramie z chłopakami ktorzy zamienili swastyke na krzyz celtycki a Ikonowicz biega po drugiej stronie - to ich problem- moim problemem jest to,że jestesmy manipulowani przez nich jak dzieci- jednych straszy sie radykalnymi faszystami, drugich komunistami

co do tekstu Ziemkiewicza- sorry - ale jest równie tendencyjny jak hasła przeciwników- twierdzenie, że przebieranie sie w pasiaki jako forma protestu przeciwko dzialalnosci ONR to swinstwo? Sorry- ale tjak napisałem wyżej- skoro chlopcy onrowcy preferuja od lat styl ubioru blizszy hitlerjungen niz przedwojnych harcerzy- to w protescie w co sie mieli przebrac? w waciaki?

nie podoba mi sie ta radykalizacja i mierzenie wszystkiego jedna miara polegajace na robieniu ze wszystkich narodowcow faszystow a ze wszystkich antyfaszystow-komunistow

rasizm i faszyzm ida w naszym kraju pod reke z źle pojmowanym radykalnym nacjonalizmem od lat - o bagatelizowaniu tego zjawiska mozesz poczytac np tutaj: http://www.nigdywiecej.org/ szczegolnie w brunatnej ksiedze
z kolei wypowiedzi sprzed lat 2 glownych przeciwnikow(Ziemkiewicz i Ikonowicz)
tu: http://www.youtube.com/watch?v=__kTG6e7wO4 trzeba przyznac, że panowie konsekwetni w pogladach
flugo / 2011-03-17 11:22 / portfel / Dziecko hossy

juz nikomu w nic nie mozna wierzyc

wszyscy kłamią
flugo / 2006-07-10 11:30 / portfel / Dziecko hossy
to samo powiedział Włoch do Zidane i jak się skończyło- każdy widział. Trzeba zważać na słowa...
flugo / 2006-07-10 15:21 / portfel / Dziecko hossy
na co wszyscy czekają z utęsknieniem i nadzieją graniczącą z rozpaczą. Tyle uczuć do papiera jeszcze nigdy nie żywiłem....
flugo / 2006-07-12 13:51 / portfel / Dziecko hossy
chcą pozyskać 8-12 mln
flugo / 2006-07-13 16:07 / portfel / Dziecko hossy
mam ten sam problem i zastanawiam się czy nie puscić przed urlopem w myśl zasady stress out!

Re: Czyżby czekała nas ostra korekta?

flugo / 2006-07-13 16:26 / portfel / Dziecko hossy
sprzedałem dziś MISPOL z 25 % + i nabyłem Boryszew, MCI, TVN. Zobaczymy co się stanie... USA mi się nie podoba i ten IZRAEL...
flugo / 2006-07-14 12:48 / portfel / Dziecko hossy
ale zasada WIG20 red a Bioton green działa....
flugo / 2006-07-26 09:57 / portfel / Dziecko hossy
ja sprzedałem przed urlopem co by się nie denerwować.
Wracam -i dopiero się zdenerwowałem!!!
flugo / 2006-07-26 11:33 / portfel / Dziecko hossy
tanie linie to firmy wymagajace wielkich inwestycji. Sky jest jedną ze słabszych low cost airlines i po wejsciu giganta- ryanAir do europy wschodniej. Do tego reguralne linie obudziły się i zmieniły taryfy dostosowując sie do rynku. Małe low costy nie maja szans- rynek nie jest az tak pojemny. Uruchomienie centralwings przez LOT dało popalic sky...Padła airpolonia(połlisz skul ow biznes) wiec sky jak nie dostanie kasy z zewnatrz to tez sie polozy...

Najnowsze wpisy