Forum
Komentarze użytkownika "flugo"
Komentarze użytkownika: flugo
brydzia- dgybyś siedziała na dupie z biotonem , następnie weszła za sprzedany bioton powyżej 3 plus kredyt, pozyczki od rodziny etc w htl to moze tez dostapilabys grona milionerow.
co to jest milion w dzisiejszych czasach?
Dla wielu magiczna cyfra, dla coraz wiekszej rzeszy jak najbardziej realna wycena stanu posiadania- wystarczy byle chatka pod miastem, troche gruntu, troche akcji, i doplaty z unii i juz milioner.
kojarzy mi sie to z przywiazaniem Polakow wyezdzajacych za granice do magii dolara. wszystko przeliczaja na dolary i wszystko drogo-pamiatajac czasy jak zarabiali po 25 dolarow na miesiac bedac architektami i lekarzami.
kurcze- czasy sie zmieniają !!!
a dolar mniej wart niz 3 plny!
o bio napisałem Brydzi poniżej:)
misie mają śliczne pysie !
trzymałem handlowy od debiutu.
sprzedałem w tym roku.
zarobiłem 100 % przez te kilka lat.
źle wybrałem:)
żeby nie było hurra optymizmu dodam autentyczną historię- kiedyś już o tym pisałem. Daleki krewny sprzedał 2 mieszkania w Warszawie(badylarz) i kupił za nie
akcje spółki SZEPTEL(mni :))powyżej 20 czy 30 zeta. Oddał je w dobre ręce z płaczem poniżej 3 plnów.
różnie może być...
żeby nie było hurra optymizmu dodam autentyczną historię- kiedyś już o tym pisałem. Daleki krewny sprzedał 2 mieszkania w Warszawie(badylarz) i kupił za nie
akcje spółki SZEPTEL(mni :))powyżej 20 czy 30 zeta. Oddał je w dobre ręce z płaczem poniżej 3 plnów.
różnie może być...
no to się przyznam do zmian w portfelu.
oddałem połowę pamapolu i cały bioton i całe mci.
Nabyłem IGroup za całość sprzedanych walorów.
IGŁA średnia zakupów 10,75.
no i od razu mi nie jest nudno :))
mam prośbę do dlugodystansa.
Analizujecie rozne spolki na longterm z kolegami.
Kupujecie te ktore beda zaangazowane w budowe autostrad.
Czy nie warto zwrocic uwagi na spolki informatyczne w zwiazku ze spodziewanymi dotacjami z Unii?
Lubawę trzymam. Ty znowu nicka zmieniłeś? z onetu Cię wywalili?
być może. ale to MOJE PIENIĄDZE...
dowodem może być posiadanie przez oskarżonego topola2 akcji spółki mispol planującej produkcję karmy dla kotów :)))
igła tez mnie ukłuła w posladek :)
ale poczekamy, mam nieodparte wrażenie,że złe czasy się kończą dla tej spółki.
sprzedałem Lubawę... ze stratą. Dokupiłem igły po 10,60.
za nerwowy jestem. Może odkupię. Igła mi się bardzo spodobała.
ja się przymierzam na ltx, ale dzisiaj zapakowałem się igłą, trochę zamierzam oddać z zyskiem po 15.00 i za to dokupić ltx pamiętając o -20 % na otwarciu notowań pp