Forum
Komentarze użytkownika "flugo"
Komentarze użytkownika: flugo
odwagi to trzeba aby na forum podpisywać sie :
Katolik
wyborca PiSu
itd.
to byłby prawdziwy kij w mrowisko
Drogi Święty Mikołaju- Triada ma problemy od początków swego istnienia. Nie zmienia to faktu,że liczac w sztukach, wysyła na wczasy najwiekszą ilość turystów- 300 tys w 2005, bodajze 400 tys w 2006:)
promocja typu 35% - jest też w Itace i paru innych biurach podróży. W związku ztym,że Polacy pytają o oferty wyłącznie first lub last minute nie ma nic dziwnego w tym,że tego typu gigant jak Triada decyduje się na oferte tego typu aby zachowac płynność.
aha, a po tyłku na pewno dostali swoją drogą ze wzgledu na brak sniegu a co za tym poszło odwoływanie wyjazdów, grup etc.
wtedy wejdziesz do gry jako dziecko korekty :))
lenia kup brydzia- lenia...
jak sky był po 7 zeta pisałem,że albo padnie albo odleci- innej alternatywy nie ma:)
i jeśli czytasz to forum to pisano już tutaj o takim scenariuszu...
Re: Kiedy skończy się ten marazm?
czy ktoś wie kiedy beda mni pda jesli beda i co z tym szeptelem sie ma dziac w najblizszym czasie, zapis wykonalem ale nie wiem kiedy toto sie pojawi z powrotem na rachunku?
a ja o dziwo 25 % cashu- po sprzedaży Novity niezdecydowany jestem jak teściowa :))
może, może.
byleby nie utonęło:))
a po co panie mają kupować drogo? przecież nie o to chodzi?
ciekawi mnie ile czasu mają fundy na trzymanie kasy nie w akcjach albo jaki procent moga trzymać poza rynkiem?