Forum
Komentarze użytkownika "kakog"
Komentarze użytkownika: kakog
gdzie najtaniej opłacać rachunki
nie mam konta internetowego, żeby rachunki robić przelewem w sieci, jakoś nie ufam takim przekazom, za to tradycyjnie opłacam rachunki na poczcie polskiej, gdzie jednak prowizja jest naprawdę wysoka, gdzie można najtaniej opłacać rachunki?
sposoby na oszczędzanie z zyskiem
chcę zacząć odkładać co miesiąc równą sumę z pensji, żeby nie trzeba było się martwić, jak przyjdą gorsze chwile, w takim wypadku chciałbym się dowiedzieć jakie znacie sposoby oszczędzania z zyskiem, bo fajnie byłoby gdyby odkładane pieniądze mogły jeszcze zarobić :D
z dniem 29 kwietnia rozpoczął się nabór do Programu Współpracy Transgranicznej Południowy Bałtyk, do kiedy on potrwa i kiedy dowiemy się że uzyskaliśmy fundusze? Dla kogo dokładnie przeznaczone one są?
czy jeśli przepracowałam do tej pory trzy lata to czy będziemi mi przysługiwał zasiłek dla bezrobotnych po rejestracji w urzędzie pracy?
planuję zakup samochodu z salonu, jednak odpowiedniej gotówki nie posiadam, powiedzcie mi czy na taki kredyt też trzeba mieć jakiś wkład własny, czy można wziąć całość na raty? jakie banki mają najkorzystniejsze oferty?