Forum

Komentarze użytkownika "kakog"

Komentarze użytkownika: kakog

gdzie najtaniej opłacać rachunki

kakog / 2011-10-10 08:54
nie mam konta internetowego, żeby rachunki robić przelewem w sieci, jakoś nie ufam takim przekazom, za to tradycyjnie opłacam rachunki na poczcie polskiej, gdzie jednak prowizja jest naprawdę wysoka, gdzie można najtaniej opłacać rachunki?

sposoby na oszczędzanie z zyskiem

kakog / 2011-11-03 10:18
chcę zacząć odkładać co miesiąc równą sumę z pensji, żeby nie trzeba było się martwić, jak przyjdą gorsze chwile, w takim wypadku chciałbym się dowiedzieć jakie znacie sposoby oszczędzania z zyskiem, bo fajnie byłoby gdyby odkładane pieniądze mogły jeszcze zarobić :D

fundusze UE dla firmy

kakog / 2011-05-05 10:22
z dniem 29 kwietnia rozpoczął się nabór do Programu Współpracy Transgranicznej Południowy Bałtyk, do kiedy on potrwa i kiedy dowiemy się że uzyskaliśmy fundusze? Dla kogo dokładnie przeznaczone one są?

bezrobotny - zasiłek

kakog / 2011-03-17 15:34
czy jeśli przepracowałam do tej pory trzy lata to czy będziemi mi przysługiwał zasiłek dla bezrobotnych po rejestracji w urzędzie pracy?

samochód na raty

kakog / 2011-09-12 09:31
planuję zakup samochodu z salonu, jednak odpowiedniej gotówki nie posiadam, powiedzcie mi czy na taki kredyt też trzeba mieć jakiś wkład własny, czy można wziąć całość na raty? jakie banki mają najkorzystniejsze oferty?
1 2 3
na koniec starsze

Najnowsze wpisy