Forum
Komentarze użytkownika "kakog"
Komentarze użytkownika: kakog
zrównanie wieku emerytalnego w UE - 67 lat!
Co myslicie o pomyśle Angeli Merkel na zrównanie wieku emerytalnego w całej Unii Europejskiej? miałby on wynosić 67 lat! Uważa ona że w ten sposób można zwalczyć kryzys.
Gienek wygral X factor, co o tym myslicie?
dla mnie od początku Gienek był faworytem, cieszę się że został przez widzów doceniony
dotacje z UP na działalność a podatek
czy wyposażenie jakie zakupiliśmy za dotacje z UP na rozpoczęcie działalności gospodarczej wliczają się w koszta uzyskania przychodów?
Kolejne podtopienia na Podkarpaciu
i znów zalało Podkarpacie... kiedy wreszcie poprawią te wały?!
zwolnienie dyscyplinarne a urlop?
jeżeli zostaliśmy zwolnieni dyscyplinarnie z pracy to co się dzieje z naszym niewykorzystanym urlopem? czy dostaniemy za niego ekwiwalent przy takim trybie wydalenia z pracy?
czy sądzicie, że mercedes benz jest wystarczającym samochodem dostawczym artykułów spożywczych? zastanawiam się czy wziąć go w leasing czy na kredyt? jak zrobilibyście na moim miejscu, co bardziej się opłaca?
planuję zakup samochodu z salonu, jednak odpowiedniej gotówki nie posiadam, powiedzcie mi czy na taki kredyt też trzeba mieć jakiś wkład własny, czy można wziąć całość na raty? jakie banki mają najkorzystniejsze oferty?
Re: do kiedy przewidywany jest spadek cen mieszkań
program kończy się wraz z końcem 2012 roku, także to jeszcze sporo czasu, więc nie spekulowałbym cen mieszkań na tak długi okres
tak naprawdę to pierwsze słyszę o tym, ile kosztuje taka instalacja? dostępna jest dla każdego silnika, czy są jakieś wyjątki?
jak zmniejszyć liczbę punktów karnych
Słyszałem o kursach reedukujących, które umożliwiają zmniejszenie liczby punktów karnych, ile punktów w ten sposób możemy sobie wymazać? jak wziąć w tym udział?
gdzie najtaniej opłacać rachunki
nie mam konta internetowego, żeby rachunki robić przelewem w sieci, jakoś nie ufam takim przekazom, za to tradycyjnie opłacam rachunki na poczcie polskiej, gdzie jednak prowizja jest naprawdę wysoka, gdzie można najtaniej opłacać rachunki?
gdzie pierwsze konto w banku?
wiadomo, że dla studenta ważne jest by opłaty za konto były jak najniższe, a dodatkowym plusem jest gdy na takim koncie osobistym możemy jeszcze zarobić, dlatego szczerze polecam Alior Bank
sposoby na oszczędzanie z zyskiem
chcę zacząć odkładać co miesiąc równą sumę z pensji, żeby nie trzeba było się martwić, jak przyjdą gorsze chwile, w takim wypadku chciałbym się dowiedzieć jakie znacie sposoby oszczędzania z zyskiem, bo fajnie byłoby gdyby odkładane pieniądze mogły jeszcze zarobić :D
to już chyba niestety ostatni rok w którym będziemy mogli skorzystać z ulgi :/ ja robiłem wydruki przy każdym przelewie, jest to przez US uznawane
Czy sądzicie, że upadek euro jest już przesądzony? co oznaczałby dla całej Europy powrót do walut własnych krajów państw ze strefy Euro??