Forum

Komentarze użytkownika "kakog"

Komentarze użytkownika: kakog

zrównanie wieku emerytalnego w UE - 67 lat!

kakog / 2011-05-19 11:48
Co myslicie o pomyśle Angeli Merkel na zrównanie wieku emerytalnego w całej Unii Europejskiej? miałby on wynosić 67 lat! Uważa ona że w ten sposób można zwalczyć kryzys.

Gienek wygral X factor, co o tym myslicie?

kakog / 2011-06-06 12:43
dla mnie od początku Gienek był faworytem, cieszę się że został przez widzów doceniony

dotacje z UP na działalność a podatek

kakog / 2011-07-28 10:43
czy wyposażenie jakie zakupiliśmy za dotacje z UP na rozpoczęcie działalności gospodarczej wliczają się w koszta uzyskania przychodów?

Kolejne podtopienia na Podkarpaciu

kakog / 2011-08-03 13:53
i znów zalało Podkarpacie... kiedy wreszcie poprawią te wały?!

zwolnienie dyscyplinarne a urlop?

kakog / 2011-08-11 10:55
jeżeli zostaliśmy zwolnieni dyscyplinarnie z pracy to co się dzieje z naszym niewykorzystanym urlopem? czy dostaniemy za niego ekwiwalent przy takim trybie wydalenia z pracy?

mercedes benz

kakog / 2011-09-05 15:32
czy sądzicie, że mercedes benz jest wystarczającym samochodem dostawczym artykułów spożywczych? zastanawiam się czy wziąć go w leasing czy na kredyt? jak zrobilibyście na moim miejscu, co bardziej się opłaca?

samochód na raty

kakog / 2011-09-12 09:31
planuję zakup samochodu z salonu, jednak odpowiedniej gotówki nie posiadam, powiedzcie mi czy na taki kredyt też trzeba mieć jakiś wkład własny, czy można wziąć całość na raty? jakie banki mają najkorzystniejsze oferty?

Re: do kiedy przewidywany jest spadek cen mieszkań

kakog / 2011-09-14 11:30
program kończy się wraz z końcem 2012 roku, także to jeszcze sporo czasu, więc nie spekulowałbym cen mieszkań na tak długi okres

przejsc na gaz ziemny?

kakog / 2011-10-03 11:33
tak naprawdę to pierwsze słyszę o tym, ile kosztuje taka instalacja? dostępna jest dla każdego silnika, czy są jakieś wyjątki?

jak zmniejszyć liczbę punktów karnych

kakog / 2011-10-04 09:46
Słyszałem o kursach reedukujących, które umożliwiają zmniejszenie liczby punktów karnych, ile punktów w ten sposób możemy sobie wymazać? jak wziąć w tym udział?

gdzie najtaniej opłacać rachunki

kakog / 2011-10-10 08:54
nie mam konta internetowego, żeby rachunki robić przelewem w sieci, jakoś nie ufam takim przekazom, za to tradycyjnie opłacam rachunki na poczcie polskiej, gdzie jednak prowizja jest naprawdę wysoka, gdzie można najtaniej opłacać rachunki?

gdzie pierwsze konto w banku?

kakog / 2011-10-20 12:43
wiadomo, że dla studenta ważne jest by opłaty za konto były jak najniższe, a dodatkowym plusem jest gdy na takim koncie osobistym możemy jeszcze zarobić, dlatego szczerze polecam Alior Bank

sposoby na oszczędzanie z zyskiem

kakog / 2011-11-03 10:18
chcę zacząć odkładać co miesiąc równą sumę z pensji, żeby nie trzeba było się martwić, jak przyjdą gorsze chwile, w takim wypadku chciałbym się dowiedzieć jakie znacie sposoby oszczędzania z zyskiem, bo fajnie byłoby gdyby odkładane pieniądze mogły jeszcze zarobić :D

ulga na internet

kakog / 2011-11-18 14:30
to już chyba niestety ostatni rok w którym będziemy mogli skorzystać z ulgi :/ ja robiłem wydruki przy każdym przelewie, jest to przez US uznawane

upadek euro

kakog / 2011-12-06 12:08
Czy sądzicie, że upadek euro jest już przesądzony? co oznaczałby dla całej Europy powrót do walut własnych krajów państw ze strefy Euro??

Najnowsze wpisy