Forum

Komentarze użytkownika "kakog"

Komentarze użytkownika: kakog

Wypowiedzi Sikorskiego.

kakog / 2011-12-08 13:33
Pan Sikorski po prostu wie, że ta federacja będzie tylko dla wybranych i on już dziś chce się podlizać Merkel i Sarkozy'emu

odwrócona hipoteka wady i zalety

kakog / 2012-01-03 13:27
minus jest taki że znów to bank oczywiście zyskuje, ale jakby nie było to mamy faktycznie dodatkowe fundusze, ale to wchodzi w grę tylko gdy nie ma się komu tego mieszkania oddać... Swoją drogą ciekawi mnie ile takie miesięczne raty wynoszą?

Składki zdrowotne dla rolników

kakog / 2012-01-03 14:45
opłacanie składek zdrowotnych przez rolników w zależności od wielkości ich gospodarstwa, czas pokarze czy rząd będzie na tyle odważny by i rolnikom przywileje odebrać...

najlepsze konto bankowe

kakog / 2012-01-12 12:54
Chcę wybrać konto bankowe, ale nie wiem jakie obecnie jest najlepsze na rynku? czy możecie mi coś polecić? zależy mi na dobrym dostępie do bankomatów, albo możliwości darmowego wybierania z bankomatów konkurencji, chciałbym mieć dostęp do konta przez internet i żeby opłaty za prowadzenie były jak najniższe, bez żadnych kruczków

za ile benzyna?

kakog / 2012-01-13 10:22
Czy czekają nas kolejne podwyżki benzyny? bo mówi się, że ceny ropy mogą pójść jeszcze w górę :/ za ile benzyna będzie niedługo, jak myślicie? ile płacą za nią nasi sąsiedzi, orientujecie się?
1 2 3
na koniec starsze

Najnowsze wpisy