Forum
Komentarze użytkownika "kakog"
Komentarze użytkownika: kakog
Pan Sikorski po prostu wie, że ta federacja będzie tylko dla wybranych i on już dziś chce się podlizać Merkel i Sarkozy'emu
odwrócona hipoteka wady i zalety
minus jest taki że znów to bank oczywiście zyskuje, ale jakby nie było to mamy faktycznie dodatkowe fundusze, ale to wchodzi w grę tylko gdy nie ma się komu tego mieszkania oddać... Swoją drogą ciekawi mnie ile takie miesięczne raty wynoszą?
Składki zdrowotne dla rolników
opłacanie składek zdrowotnych przez rolników w zależności od wielkości ich gospodarstwa, czas pokarze czy rząd będzie na tyle odważny by i rolnikom przywileje odebrać...
Chcę wybrać konto bankowe, ale nie wiem jakie obecnie jest najlepsze na rynku? czy możecie mi coś polecić? zależy mi na dobrym dostępie do bankomatów, albo możliwości darmowego wybierania z bankomatów konkurencji, chciałbym mieć dostęp do konta przez internet i żeby opłaty za prowadzenie były jak najniższe, bez żadnych kruczków
Czy czekają nas kolejne podwyżki benzyny? bo mówi się, że ceny ropy mogą pójść jeszcze w górę :/ za ile benzyna będzie niedługo, jak myślicie? ile płacą za nią nasi sąsiedzi, orientujecie się?