Forum
Komentarze użytkownika "kamilf"
Komentarze użytkownika: kamilf
chłopcze a co ty możesz wiedzieć o górnictwie? sądząć po twej wypowiedzi, mam wrażenie, ze gadasz o czymś o czym nie masz pojęcia! przypatrz się innym grupom zawodowym a potem gadaj o rekordowych emeryturach i o bandytach.
"Założyli oni stronę internetową, na której umieszczano linki do filmów i plików muzycznych znajdujących się na różnych serwerach."
więc nie zostały zatrzymane te osoby, które udostępniały i rozpowszechniały, tylko te które prowadziły forum.
Idąc tym tropem, to nie można nawet wysłać znajomemu linku do teledysku na youtube bo te materiały są też chronione prawami autorskimi.
własnie się też tego obawiam, że owe "różowe trzynastolatki" wpadną na nasza-klasa i zrobią z tego kolejną galerie swoich paintshopowych zdjęć, zniszczą serwis tak jak fotke.pl a wtedy nasza-klasa straci sens istnienia. Jednak uważam, że to czy tak się stanie zależy głównie od społeczności która tam zawita i czy będzie piętnowała 'naganne' zachowania ;)
Re: Prezydent broni budżetowych dotacji dla partii
"Prezydent skierował ustawę do Trybunału Konstytucyjnego, zarzucając jej m.in. niezgodność z zasadą pluralizmu politycznego"
a co z pozostałymi partiami które nie dostają subwencji?! to jest zgodne z zasadą pluralizmu politycznego? Albo wszyscy dostają tyle samo z dotacji albo (co byłoby znacznie lepsze) nikt nie dostaje nawet złotówki z budżetu. Dlaczego ja, który płace podatki, mam dokładać się na utrzymanie partii takich jak obecne w Sejmie? Żadna z nich nie reprezentuje moich poglądów a tym bardziej moich interesów, a wręcz działają przeciw im (np. niedawna podwyżka akcyzy[podatek], próba stworzenia Rejestru Stron i Usług Niedozwolonych[cenzura], pomoc społeczna [ingerująca w podstawe społeczeństwa i człowieczeństwa - rodzine]).