Forum
Komentarze użytkownika "Kero"
Komentarze użytkownika: Kero
Re: Gilowska: Nie ma powodu do nerwów
Kero
/ 2006-06-13 16:42
/
-
O szczęśliwości wszelka - Zyta jesteś wielka!
Re: PO pozwie J.Kurskiego za wypowiedź o finansowaniu kampanii Tuska
Kero
/ 2006-06-14 12:57
/
-
Myślę, że czas by Kurskiemu tę głaciutką buzię ktoś trochę utrarł bo zachowuje się jak co najmniej nietykalny.
Mnie osobiśćie jego twarz w mediach mdli az zbiera się na wymioty. Taki graczyk populistyczny pieniacz powinien mieć odcięty dostęp od wszystkich mediów. Niech sobie kwacze w jakimś kaczym dołku a nie publicznie.
Apeluję do mediów o to by to co Kurski ma do powiedzenia w mediach kupił sobie za pieniądze a nie bezkarnie i za darmo lży oszczerca kogo tylko chce.
Kero
/ 2006-06-14 13:14
/
-
Tyle tylko, że demokracja mnie osobiście nie kojarzy się z hamstwem i bezczelnością niekaraną w Polsce właśnie.
Kero
/ 2006-06-14 15:31
/
-
Jeśli nawet jest cokolwiek prawdy w tej sprzedaży bilbordów na rzecz kampanii Tuska to nie widzę w tym żadnego przekrętu. Jeśli PZU źle ulokowało swoją kampanię to chciało jak najszybciej pozbyć się "śmierdzącego jaja". Kurskiego zaś krew zalała, że to nie on był taki przebiegły i nie kupił dla swoich tych bilbordów. Gdyby zdążył nie było by sprawy a tak zawiść aż kipi z tego pieniacza.
Kero
/ 2006-06-14 15:57
/
-
I tą uwagą dziecko dowodzisz, że sens sprawy zmyka Ci zawsze z oczu ale ważna jest zadyma dlatego podtrzymuję j.w.
Kero
/ 2006-06-14 16:03
/
-
Rzeczywiście coś musi być na rzeczy skoro obywatel państwa polskiego wchodząc w posiadanie informacji w jego mniemaniu dotyczących przestępstwa najpierw obwieszcza je w mediach a potem idzie donosić. Nie wiadomo jeszcze tylko po jakim czasie bo wątpię czy niezwłocznie. Zatem oskarżyć go też można o niepowiadomieniu o przestępswie w chwili zdobycioa takiej informacji.
Wedle mojej wiedzy to kolejność winna być odwrotna i to prokuratura decyduje czy zasłyszane plotki można upubliczniać czy też nie. Tymczasem samograj Kurski zachowuje się jakby żył conajmniej na Kazukazie.
Re: Kaczyński: To może być koniec kariery Tuska
Kero
/ 2006-06-19 13:34
/
-
Koniec kariery to kiedyś przerabiali już Kaczyńscy jak ich Wałęsa pogonił. Teraz mają nadzieję, że to oni będą poganiali - zobaczymy, jak mówił Belka pod Belwederem onegdaj.
Re: Nokia i Siemens chcą się połączyć
Kero
/ 2006-06-19 13:38
/
-
Moim zdaniem nic dobrego z tego nie wyjdzie, zaczną się jedynie kłopoty obu firm.
Kero
/ 2006-06-20 09:59
/
-
...a także skończyć ze wszystkimi ulgami powodującymi toż samo co powyżej.
Jak dotychczas najubożsi i tak nie mogli korzystać z ulgi remontowej bo narzucano minimum jakie musieli zainwestować.
Jeśli ktoś chciał tylko odmalować pomieszczenie lub położyć tapetę to nie mógł sobie tego odliczyć bo to były zbyt małe koszty. Korzystali zatem wyłącznie średniacy i wszyscy wzwyż sytuowani.
To jest patologia.
Kero
/ 2006-06-20 10:00
/
-
...dla Simensa.
Re: Koalicja pod znakiem zapytania?
Kero
/ 2006-06-20 15:32
/
-
Nie uważam iż istnieje jakakolwiek koalicja.
Zebrało się paru popleczników targując dla siebie co nieco a teraz widać wyraźnie co to jest warte. Warte jest tyle ile warte są puste słowa.
Kero
/ 2006-06-21 08:32
/
-
Ode mnie jako od obywatela to Ty się "doradco" odsuń jak najdalej.
Ja brałem i będę brał nadal to ryzyko wyłącznie na siebie bez względu na haki jakie zostaną ustawione przeciwko mnie. Nikt inny za mnie tego ryzyka nie weźmie i przestań mi próbować wmawiać, że to banki otaczają mnie troską.
Dlaczego tak cichutko niknie "troska" banków w postaci kredytów refinanswoych??
To jest najprawdziwsza troska podkupowanie klientów innych banków i szybko się szubrawcy zoriętowali, że ta troska działa na ich niekorzyść.
Bujaj się zatem ze swoją o mnie troską np. do Aryki.
Kero
/ 2006-06-21 08:33
/
-
A co Ty człowieku robisz za darmochę? - jedynie pod siebie.
Kero
/ 2006-06-21 11:03
/
-
"Jeśli natomiast wolność rozumieć jak możliwośc zarżniećia się
kredytem w walucie innej niż ta, w której pracodawca wypłaca
pensję, to proszę bardzo. "
A powiedz mi gościu co za różnica w jakiej walucie się zarżnę jeśli np. stracę pracę?
Jak będę miał kredyt w PLN to bank go za mnie spłaci? Tak samo bezlitośnie zlicytuje mnie do piachu jakbym miał kredyt w jakiejkolwiek innej walucie.
Re: Czy zapłacimy miliard euro odszkodowania?
Kero
/ 2006-06-21 11:12
/
-
Nie ma nic nagannego w tym, że jakiś prawnik chce zarobić kilka milionów euro. Gorzej sprawa ma się wtedy kiedy ten sam prawnik bez pardonu kieruje swoje armaty przeciwko tym, którzy wystawiali własne życie w obronie Żydów.
A feee panie Ed Fagan, przydałoby się więcej intelektu a nie tylko interesu.