Forum
Komentarze użytkownika "Makler1988"
No pomysł genialny Sprzedajmy lotos ruskim a ceny ropy na pewno spadną...Moim zdaniem lotos powinien zostać w rękach Polskich .
Nie oszukujmy się w tej wojnie chodzi tylko o ropę a USA i koalicja chętnie stworzy sobie nową wspólną zamorską kolonie w Libii.
Wzrosty cen a kataklizm w Japoni.
Jak myślicie jak trzęsienie ziemi w Japonii wpłynie na ceny poszczególnych towarów w sklepach szczególnie ceny elektroniki. Jak duże mogą być wzrosty cen?
Niedobre prognozy. Ceny nadal będą rosły
Miała być Irlandia a jest Grenlandia, miały być obniżki a są podwyżki. Niech sięgną do dna naszych kieszeni . Kadencja trwa 4 lata a co się będą martwić swoje zarobili a o reformy niech się martwią następne rządy.Po co reformować kraj jak można ponieść podatki. Mam nadzieje że nasza zielona wyspa doczeka się w końcu konkretnych reform po kolejnych wyborach .
"Reforma OFE to łatanie dziury budżetowej"
Jak słucham o nowych pomysłach mojego rządu w sprawie emerytur i dziury budżetowej w jednym zdaniu to śmiać mi się chce. Ja jestem za kontem indywidualnym bo to co jest teraz nie oddaje rzeczywistości ja pracuje ciężko całe życie a byle menel z pod sklepu który całe życie ,,nic nie robił " będzie na starość miał niewiele niższą wypłatę niż ja A łatanie dziury budżetowej z moich środków wydaje się dość durne Ja nie chce płacić z własnej kieszeni za błędy mojego rządu.
Idzie wiosna... Więc zachecam kolegów do wędkarstwa...
Jest to wspaniała forma spędzania wolnego czasu. Hobby to nie jest drogie a pomaga się odprężyć i zrelaksować, pozbyć się stresu. A co najlepsze pomaga się w końcu chociaż na chwile oderwać od komputera.Polecam na piękne ciepłe wiosenne dni.