Forum
Komentarze użytkownika "promyk"
Komentarze użytkownika: promyk
Re: Korekta, czy koniec hossy
Ma ktoś może dobre linki na notowania giełd europejskich? Te na money staneły na 5-01.
Witam,
Taka teoria spiskowa...tak z ciekawości jak oceniasz prawdopodobieństwo spełnienia się jej i w jakim czasie to widzisz?
P.S.
Aby nie było żem wróg:) sam rówież zakupiłem trochę z podobną myślą, że kiedyś odpali, ale wiary mam chyba mniej niz Ty. pozdrawiam
Myślę, że zależeć nie powinno...
Przejrzyj forum z ctrl+f "MSZ", sporo ludziska pisali
Właśnie zapuściłem mik'ę: relax ,take it easy:)
A co się stanie kiedy to się ziści:)
http://www.tvn24.pl/2048585,28378,0,0,1,wideo.html
"największa potęga w historii Świata"...oj kłócił bym się:)
Re: Komentarze do portfela "Big Lebowski"
Witaj Big. Czy kontrakty na każdej giełdzie, ew. każdej większej kończą się w tym samym czasie?
Jeszcze jednego do końca nie rozumiem. Obserwując np: poprzedni rok widać, ze giełdy spadały praktycznie do końca (16.06.2006). Teraz piszesz ze "wiedzmy juz tancza" co logicznie wskazywało by na spadki do piatku (w tamtym roku również w piatek były spadki). Tymczasem w jednym z poniższych postów pisaleś że czas na wywalenie akcji był w środę, a w piatek bedzie juz troszkę za późno...może taniec wiedź powinienem rozumieć jako wachania...ale jesli nawet to wnioskuje, że beda to wachania spadajace...tak wiec dlaczego dzisiaj jest troszkę za późno ( chyba ze znów odnosimy to do cen ze wtorku a nie z piatku przyszłego tygodnia-:) Proszę o rozjaśnieninie:D
Witaj Rotux! Może by tak troszkę bombek sanitarnych odżałować USA i spuścic nad Warszawą?