Forum
Komentarze użytkownika "ralf133"
Re: Komentarze do portfela "Big Lebowski"
Witaj Bigu,mam pytanko-czy jest strona podająca przebieg giełd na świecie bez opóżnień?
z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam.
odkupiłem oczywiście w czwartek,to od tego remontu dni mi się pokiełbasiły
Witaj gospodarzu,podzielam twoją opinię,w końcu nie jesteśmy jakąś pipiduwą ,jesteśmy niemal czterdziestomilionowym państwem,kiedyś kilka lat wstecz rozmawiałem z pewnym Holendrem i mówił mi ,że pozazdrości nam Polakom kraju o takim obszarze i liczbie ludności gdyż to przekłada się na duży potencjał rozwoju gospodarczego.
Witaj Ciułacz,może jakieś dobre wieści przywiozłeś zza wielkiej wody?
Re: Komentarze do portfela "Big Lebowski"
Witam wszystkich serdecznie,już za niespełna godzinkę meczyk ,jaki wynik obstawiacie?
Dobre ,widzę że chumor Gospodarza nie opuszcza mimo korekty-pozdrawiam
2-1 Chelsea (mimo że sercem jestem za Barsą)
Przepraszam ,dziękuję za poprawkę-pozdr.
Przepraszam ,dziękuję za poprawkę-pozdr.
Witaj Bigu,troszkę mały plusik,ale kierunek jak najbardziej odpowiedni-pozdrawiam.
Zerknąłem na nieodświeżonż stronę,wzrost ok.
Re: Komentarze do portfela "Ciułacz"
Wtaj Cułacz,o ile się nie mylę to wiesz coś o nieruchomościach,a więc jeśli mógłbyś wyrazic swoją opinię na temat orco po piątkowym komunikacie ,z góry dziękuję i pozdrawiam.
SZREK,oby twoje prognozy się sprawdziły,pozdrawiam i życzę udanego weekendu.
Witam Cię Ciułacz w piękną słoneczną sobotę,serdeczne dzięki za instrukcje,ale dopiero wieczorem spróbuję bo niestety remoncik dalej u mnie,właśnie skończyłem malowanko pokoju córeczki,jeszcze pokoik syna ,przedpokuj i klateczka,także majówkę mam wpyte!!!he he..Czy z minionego tygodnia jesteś zadowolony?chodzi mi oczywiście o inwestycje,bo u mnie to mimo takich wzrostów , jestem średnio zadowolony,podpaliłem się za wcześnie na ipx i sprzedałem aby odkupic po wyzszej cenie w piątek.Uciekam do dalszej pracy bo wieczorkiem jeszcze grill,pozdrawiam Cię oraz pozostałychforumowiczów narka