Forum
Komentarze użytkownika "ralf133"
Re: Komentarze do portfela "Big Lebowski"
Witaj Bigu,mam pytanko-czy jest strona podająca przebieg giełd na świecie bez opóżnień?
z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam.
WIitam serdecznie!Mam pytanko,ile wynosi prowizja w DM BZWBK w standardzie,a ile w dt. Z góry dziękuję za odpowiedz i życzę zieloności podczas jutrzejszej sesji.
Zdrowych ,wesołych Swiąt Wielkiej Nocy oraz mokrego dyngusa zyczyę GOSPODARZOWI oraz wszystkim pozostałym forumowiczom
~Rafał
SZREK,oby twoje prognozy się sprawdziły,pozdrawiam i życzę udanego weekendu.
Witam wszystkich serdecznie,jak myślicie po ewentualnym upadku GM, przełoży się to na duże spadki u jankesów?
Dzięki Ciułacz za odzew,osobiście jestem za przetrwaniem GM,to nam wszystkim może wyjś tylko na dobre,pozdrawiam
Jeżeli chodzi o ten przypadek to moja subiektywna ocena jest inna,czas pokaże,,,,,
Witam wszystkich,jak obstawiacie otwarcie w Stanach?
Witam Cię Ciułacz,gdybyś mógł mi podpowiedziec jak bezpośrednio kupowac
akcje u Jankesów, byłbym bardzo wdzięczny.Z dzisiejszej sesji jestem średnio usatysfakcjonowany,powiedz jak sądzisz kiedy odpalą MISIE,bo dzisiaj było kiepsko.
Pozdrawiam - Ralf
Spóżnione ,ale najlepszego Gospodarzu!!!Czy znasz dobrze niemiecki?
Ludzie,jak wam nie zależy na czasie,to tylko kupowac,póki tanio.Jak niektórzy twierdzą ,że spadnie do 32,niech spadnie.W perspektywie czasu miedziak to przyszłośc nieuchronnej wzwyżki.Pozdrawiam SZREKA i WIESKA
Witam inwestora zza Wielkiej Wody,dzięki za odpowiedz teraz juz rozumiem w jaki sposób inwestujesz w GM,Ford itp.Ja podobnie jak ty mam remoncik w domu,tak więc z wolnym czasem u mnie nie za dobrze.Mój dzionek to praca,dom-remoncik i dopiero wieczorkiem komp.Ale za to jutro niedziela!niedziela!będzie dla nas.Zero pracy,zero stresu czy to północ czy południe zaliczymy,stąd pozdrawiam Cię i życzę udanego odpoczynku niedzielnego - ralf133
Witam gospodarza oraz pozostałych.Bigu mam pytanko,czy mógłbyś mi wyjaśnic skrót GDRs,oraz dlaczego są rózne notowania dla tych samych spółek(chodzi mi o polskie) na rynku niemieckim?Czy tam jest kilka giełd(Frakfurt,Berlin,Monachium).Jeszcze jedno ,jakie spółki obok KGHM,TPSA,PKN Orlen, są jeszcze notowane na giełdach zachodnich. Pozdrawiam - ralf
serdeczne dzięki,pozdrawiam-ralf
witam wszystkich serdecznie,obyś miał nosa pietroo-pozdrawiam