Forum
Komentarze użytkownika "s3kawka"
s3kawka
/ 2007-12-20 12:34
/
To ostatnia kawka
nadal po3muje to co napisalem - na gtc sie nie straci!
54 zl nie jest fikacja, marzeniem - potrzeba czasu, 4000 pkt-ow na wig 20 juz bylo i jeszcze bedzie, kiedy?? nie wiem, ale szybciej bedzie 54 zl za papier gtc
s3kawka
/ 2007-12-14 09:51
/
To ostatnia kawka
dzien dobry
co prawda nie mam gtc (mialem kiedys - swietna spolka!), ale o ile uda mi sie odblokowac jakies srodki na 100% kupie, o ile bedzie ponizej 48 zl
jestem przekonany, ze dla gtc pulap 54 zl jest latwy do osiagniecia (czyt, pewny, choc ja sprzedm po 52)
w jakim terminie?
nie wiem, moze to byc kilka dni, ale i kilka tygodni
zysk jednk pewny
osoby ktore kupily na ostatnich dniach gtc w okolicach 45 zl moim zdaniem swietnie trafily i nie powinny sie obawiac o swoje pieniadze - nawet jesli papier jeszcze troche poleci
Jutrzenka - jak dlugo bedzie spadac?
s3kawka
/ 2007-11-20 21:38
/
To ostatnia kawka
kompletne zaskoczenie - spolka ktora dawala niezle zarobic nawet podczas jednej sesji - mozna bylo kupic za 190 zl i sprzedac za 205 a potem znowu kupic za 190....
potem niezla rekomendacja - kupuj i przewidywana cena docelowa okolo 240 zl i...
spadek ponizej 170 zl!
jak dlugo bedzie jeszcze spadac?
przeciez ta spolka jest niezla, od dawna sporo pisano o niej i to pozytywnie, ida swieta czyli tez czas gdy na czym jak na czym ale na slodyczach ciezko stracic....
moze ktos mnie oswiecic?
s3kawka
/ 2007-11-09 17:09
/
To ostatnia kawka
raczej mamy poltora premiera
licze to tak:
kaczor z racji wzrostu to jakies 0.75 premiera
donald z racji jedynie desygnowania (bo premieram sie jest dopiero po uzyskaniu votum zaufania) to tez tak jakby 0.75 premiera
czyli, sumujac 1.5 premiera jak sie pa3
pozdrawiam
s3
Re: Lista spółek ,,Prokuratora".
s3kawka
/ 2007-11-07 13:35
/
To ostatnia kawka
chcialbym by dodal Pan dwie spolki:
1) Nowa Gala (ceramika nowa gala)
2) Lena
dziekuje
s3kawka
/ 2007-10-19 08:48
/
To ostatnia kawka
przepraszam,
z tym loginem to do mnie?
s3kawka
/ 2007-10-18 22:37
/
To ostatnia kawka
mialem tego nie pisac, ale skoro rekomendacje Prokuratora sa wykorzystywane przez Produktybankowe, to byloby milo gdyby Prokurator nie mial z tego tylko satysfakcji...
jesli wiecie co mam na mysli ;-)
NOWA GALA (Ceramika Nowa Gala)
s3kawka
/ 2007-10-18 11:58
/
To ostatnia kawka
co jest nie tak z ta spolka?
spodziewalem sie wzrostow na jesieni - koniec remontow, a tu.... w zasadzie nic, drobny wzrost, podobny spadek, drobny wzrost, podobny spadek... i tak w kolo macieju
a przeciez to płytek ceramicznych i elementów dekoracyjnych - specjalizuje się w produkcji płytek gresowych barwionych w masie oraz granitu ceramicznego, czyli w okresie gdy niemal kazdy kto moze buduje, remontuje - hit!, wykonczeniowka!
ceramika nowa gala jesienia powinna miec swietne obroty, co powinno odreagowac :-) na gieldzie
no, moze bym sobie poradzil z tym przypadkiem gdyby nie najwieksi akcjonariusze - Opera TFI SA, Hansabank, Jupiter NFI SA, AIG OFE! - zatem podmioty dajace naprawde niezle nadzieje na zysk!
moze bym sobie poradzil gdybym nie calkiem dobre wyniki innych spolek z sektora, a takze optymistyczne przewidywania co do wynikow finansowych za 3 kwartal...
wiec o co chodzi?
gdzie jest hak?
s3kawka
/ 2007-10-17 22:47
/
To ostatnia kawka
przepraszam, ze sie wtracam, jestem tu nowy i nie powinienem wypowiadac sie w sprawach, ktore w zasadzie mnie nie dotycza, ale...
przyzam sie ze logujac sie na jakichkolwiek forach dyskusyjnych mam obawy podawac swoj adres mailowy - niby nic, spam i "te rzeczy" (jak w samoobronie)
jestem pelen podziwu dla Produktybankowe, za to ze chcialo mu sie robic stronke i wogole
tylko ze rekomendacje Prokuratora mozna zdobyc klikajac na jego nicku a nastepnie na "wyświetl wszystkie komentarze"
raz jeszcze przepraszam, jestem leniwy i zrobienie takiej stronki dla mnie osobiscie to sztuka dla sztuki i moze adresow forumowiczow (nie mam nic zlego na mysli)
LDASA taki sobie papierek
s3kawka
/ 2007-10-17 14:39
/
To ostatnia kawka
no wiec skusilem sie wczoraj po 1.09, niewiele, za niewiele,
mysl przewodnia byla taka, ze w tym papierku przetrzymam pare zl (plus jakis zysk) i gdy bede potrzebowal (eksperymentuje z ponarfeh jpp) to sie go pozbede
zakladam ze papier podskoczy do 1.2 i to bedzie na tyle tej przygody
raczej nie boje sie ze wtopie,
jednak spolka (jej akcje) dziwnie sie zachowuja
ktos z Was ma te akcje, macie jakies przewidywania albo wytlumaczenie do zachowania akcji?
Re: Rozdajemy rangi - jaką chcesz mieć przy swoim nicku na forum
s3kawka
/ 2007-10-17 13:52
/
To ostatnia kawka
poproszę o rangę: "to ostatnia kawka"
dziękuję