Forum
Komentarze użytkownika "wilka"
Komentarze użytkownika: wilka
"Musimy wprowadzić moralny porządek"
tych przemówień prezesa nie da się słuchać, monotematyczność, skierowanie na politykę antyniemiecką i antyrosyjską nic dobrego Polsce przynieść nie może, a przede wszystkim skupienie wyłącznie na wyjaśnieniu przyczyn katastrofy smoleńskiej pod kątem teorii spiskowej!
promocje w banku czy one się opłacają
dużo teraz w telewizji reklam, które przedstawiają promocje ofert kredytów bankowych, czy one w ogóle się opłacają czy to tylko takie hasła reklamowe? myślicie że warto się im bliżej przyjrzeć?
dwie umowy na czas określony
witam,
chciałam zapytać czy pracodawca ma prawo zawrzeć ze mną dwie umowy na czas określony, w momencie kiedy wygasa pierwsza podpisywana jest od razu druga, czy jest to zgodne z kodeksem pracy?
zakaz stosowania bilbordów w kampanii wyborczej
Trybunał Konstytucyjny uznał że zakaz stosowania bilbordów w kampanii wyborczej jest niezgodny z konstytucją! a ja się pytam, czy zgodne z konstytucją jest przeznaczanie tak wielkich sum na spoty, kampanie z pieniędzy podatników?!
kontrola podatkowa jak się przygotować
jestem młodym przedsiębiorcom, wczoraj fiskus zapowiedział mi kontrolę, jak mogę się do niej przygotować? mam na to tydzień i nie chciałabym, żeby poszło coś nie tak.
Re: kontrola podatkowa jak się przygotować
dziękuję bardzo za jego udostępnienie, artykuł rozwiał wiele moich wątpliwości